TembelleşiyorumNeden yapamıyorsun
Tamam bende katılırım bir ara leslie yapmıslıgım var :))Plan bu bakalım, yazın 15000 adım atıyordum ortalama ahhhhh o günlerde ki gibi yapabilsem bi tembellim çöktü.
Az da olsa sen de katıl bize 1 mil bari takıl
Tamam canım eşlik edeceğim birlikte yapalım
Tamam clarke ve sen birlikte başlayın öğlen, ben 2 kez yapacağım için sabah ve ikindi olacak şekilde ayarliyorum kendimiTamam bende katılırım bir ara leslie yapmıslıgım var :))
Ama 9 cook erken
Zaten ben yarın gündüz yapabilirim aksama dükkanda olacağım :))Tamam clarke ve sen birlikte başlayın öğlen, ben 2 kez yapacağım için sabah ve ikindi olacak şekilde ayarliyorum kendimi
Iyi çalışmalar canımZaten ben yarın gündüz yapabilirim aksama dükkanda olacağım :))
Simdide dükkandayım :)
Tesekkur ederim canimIyi çalışmalar canım
Misafirlerim vardı, hamur işi yemedim biraz bulgur salata amaaaaa koca bir kup tramisu gömdüm.
Nedennnn çünkü yarın leblebi diyetine başlıyorum.
Clarke, zip, zarpy, suhan, befer çok pis ezicem sizi
Bu da benim motivasyonum idare edin
Çok farklı bir diyet, özel formülleri var, hergün değişen bir düzeni var hazırmısın yazıyorum.Ahahahah
Anacım leblebi diyeti nasıl oluyo ki
Çok farklı bir diyet, özel formülleri var, hergün değişen bir düzeni var hazırmısın yazıyorum.
Acıkınca bir iki leblebi yiyorsun gün boyu 30-40 leblebi
Doram bu şekilde zayıflamış. İlk duyduğumda bende şaşırmıştım
daha önce yaptın mı doracım,işe yarıyor mu
Doram bu şekilde zayıflamış. İlk duyduğumda bende şaşırmıştım
4 ayda 10 kilo vermiş
Aynen yığılır kalırdık bizNeeeama nasıl ya,benim sistemim çökerdi kesin
Şaka bir yana çok az yiyorum diyette, leblebiyi öğün atlamada kullanıyorum.
daha önce yaptın mı doracım,işe yarıyor mu
Leblebi diyetini sonradan uydurduk ya, ben bazen öğün niyetine yedim, dedim ki tok tutuyor sadece bununla mı devam etsek vs. Grupta yazmıştım.Doram bu şekilde zayıflamış. İlk duyduğumda bende şaşırmıştım
4 ayda 10 kilo vermiş
Günaydın canım ❤Gunaydin herkese
Zip zip 10 gundur hic kilo veremedim yaGünaydın canım ❤
Kacamak mı yapıyorsun canım yediklerinde,spor yapabiliyor musun,Zip zip 10 gundur hic kilo veremedim yavarmi onerin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?