Görürsün canım inşallah haftaya 8 lerden kurtul öncelikle :)))Şu an 6'ları görsem benden mutlusu olmaz:) 5'ler çok çok uzak bir hayal şu an için:)
Görürsün canım inşallah haftaya 8 lerden kurtul öncelikle :)))
Kesinlikle cook iyi gelecektir 8 lerden asagıya düşmen,Sorma 8'leri ilk defa gördüm hayatımda,kabusum oldular valla.ondan kurtulsam zaten psikolojik barajı aşmış gibi hissedicem bence.
Kesinlikle cook iyi gelecektir 8 lerden asagıya düşmen,
Listeye girdin mi peki oda motivasyon saglar
Hadi bakalım listeye gir ama olumsuz etkilemesin seni, stres yapacak bir durum yok canımaklımdan çıktı bak o,bu hafta mıydı sonraki hafta mıydı giricektim.umarım dediğin gibi olur şu an'a kadar burası olumlu etki yarattı hep,umarım listede istemsizce bir baskı yaratmaz üzerimde,baskı bende ters tepiyor çünkü genelde.stres yaratıyor
Ne güzel - görüyorsun
Kilo mu aldınNe güzel - görüyorsun
Ben hep+ hep+
Canım 51 e düşmüştüm 54 oldum 2,5 ay da gram gram artıyor.Kilo mu aldın
Yarın baslıyor musun diyete :))
Kız yemiyorum yesem bende + görürümNe güzel - görüyorsun
Ben hep+ hep+
YarasııııınnnnMisafirlerim vardı, hamur işi yemedim biraz bulgur salata amaaaaa koca bir kup tramisu gömdüm.
Nedennnn çünkü yarın leblebi diyetine başlıyorum.
Clarke, zip, zarpy, suhan, befer çok pis ezicem sizi
Bu da benim motivasyonum idare edin
Son gün tatlı yemen iyi olmusMisafirlerim vardı, hamur işi yemedim biraz bulgur salata amaaaaa koca bir kup tramisu gömdüm.
Nedennnn çünkü yarın leblebi diyetine başlıyorum.
Clarke, zip, zarpy, suhan, befer çok pis ezicem sizi
Bu da benim motivasyonum idare edin
Olmaz. Pazartesi başlanan diyetlerin ömrü kısa oluyormuş bilim insanlarından daha iyi mi bilecezKız yemiyorum yesem bende + görürüm
Yarasııııınnnn
Yarın başlanır mı diyete. Pazartesi başla
Valla sayamadım bu kaçıncı başlangıçCanım 51 e düşmüştüm 54 oldum 2,5 ay da gram gram artıyor.
Yarın bu gidişe bir dur diyorum.
Clarke yine mi diyecek ama bu kez çok hırs yaptim azimliyim o aldığım minnak tshirt e girecem bu yaz
Veda busesi evetSon gün tatlı yemen iyi olmus
Hadi bakalım canım menülerini burda bekleriz :))))Canım 51 e düşmüştüm 54 oldum 2,5 ay da gram gram artıyor.
Yarın bu gidişe bir dur diyorum.
Clarke yine mi diyecek ama bu kez çok hırs yaptim azimliyim o aldığım minnak tshirt e girecem bu yaz
Gül sen gülll arayı açayım da yetişeme banaValla sayamadım bu kaçıncı başlangıç
Benim ki gayette uzun ömürlüOlmaz. Pazartesi başlanan diyetlerin ömrü kısa oluyormuş bilim insanlarından daha iyi mi bilecez
Menü müHadi bakalım canım menülerini burda bekleriz :))))
YaaaaaaaaGül sen gülll arayı açayım da yetişeme bana
Sen yanlış biliyorsundurBenim ki gayette uzun ömürlü
1,5 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?