- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.202
- 798
Kacamak gecen hafta ctesi yaptim ama oyle tika basa yemedim 2 dilim ekmek 4 tane N**** (Siyahi) sadece onun disinda dikkat ettim eve troidlerim yok benim ilac kullaniyorum ama onunda seviyesi normal suandaKacamak mı yapıyorsun canım yediklerinde,spor yapabiliyor musun,
Birde sağlık acısından kilo vermeni engelleyici bir durumun var mı canım
Cook asırı kacamak yapmamıssın canım, diyetisten desteği mi alsan acaba canım ,Kacamak gecen hafta ctesi yaptim ama oyle tika basa yemedim 2 dilim ekmek 4 tane N**** (Siyahi) sadece onun disinda dikkat ettim eve troidlerim yok benim ilac kullaniyorum ama onunda seviyesi normal suanda
Gece hiç uyumadım ve biraz önce kalktım. Hava güzel yürümeye karar verdim
Gece gece buraya bile yazmıssın :))Arkadasım 3 günl<
Gece hiç uyumadım ve biraz önce kalktım. Hava güzel yürümeye karar verdim
Evet bazen vampir gibi gece ayakta kalıp günü uykuda geçiriyorum, çok yorgundum galiba ondan bazen bende aşırı yorgunlukta uykuya geçişi zorluyor.Gece gece buraya bile yazmıssın :))
Hava güzel bugün yürüyüs daha güzel olur :)
Bende meyveyi 3 gibi yiyordum ama onu iptal ettim bir hafta meyvesiz yapacagim bakalim fark olacakmi diyetisyenlerin listesi bana uymuyor yapamiyorumCook asırı kacamak yapmamıssın canım, diyetisten desteği mi alsan acaba canım ,
Menülerini bilmiyorum ama aksam 6-7 den sonra yemek yeme,
Ben kilo verme sürecinde meyveyi öğlen yedim mesela aksam hiç meyve yemedim,
Muz yemedim bende kabızlıga neden oluyor,
Birde aksam öğününde protein yediğimde ertesi gün hep eksi gördüm canım
Dukan birasını zaten yapıyorsun canım
Bebekten spor yapman cook zor gercekten
Ben 10 gibi kapatıyorum teli zaten o saatte hiç olmamEvet bazen vampir gibi gece ayakta kalıp günü uykuda geçiriyorum, çok yorgundum galiba ondan bazen bende aşırı yorgunlukta uykuya geçişi zorluyor.
Ne yapayım belki bi zombi bulurum diye yazdım, hepiniz de pireler uçuyordu
Bence fark edecektir canım ,meyve cook tüketmiyordum ben,Bende meyveyi 3 gibi yiyordum ama onu iptal ettim bir hafta meyvesiz yapacagim bakalim fark olacakmi diyetisyenlerin listesi bana uymuyor yapamiyorum
Hadi hayırlı olsun ilk günü atlatırsan gerisi gelir :)))Kahvaltım 1 çay bardağı kefir, başladım bakalım haydi hayırlısı
Benim böyle boş geçen günlerim sıklıkla olur canım bu ara devam sorunu yaşıyorum 1 hafta diyet yapayım daha da kimse durduramaz.Hadi hayırlı olsun ilk günü atlatırsan gerisi gelir :)))
Kısın yine az cook kilo saklanıyorda yazın cook zor :)))Benim böyle boş geçen günlerim sıklıkla olur canım bu ara devam sorunu yaşıyorum 1 hafta diyet yapayım daha da kimse durduramaz.
Ama yokkk aslaaaaa bırakamam şubat bitti say, mart nisan 2 ay ve 6 kilo.
Kalan 3 kiloydu yaaaaa ama ben kendim ettim kendim buldum.
Çok büyük ceza kestim kendime.
Kısın yine az cook kilo saklanıyorda yazın cook zor :)))
O yüzden yaza kadar verirsin kilonu zaten sen bu diyetle martın sonuna 4 kilo verirsin :))
Ben her aksam meyve yediğim hafta 1 kilo almıstım sonrasında meyve yemeyi bıraktım :)))Bir de ben meyveyi çok az yiyorum, yarım elma sabah yarım elma ikindi de mesela.
Tek öğünde 1 meyve yemiyorum yani, fruktozda tehlikeli
Kaptanlığın gelmis kuzum, tebriklerBen her aksam meyve yediğim hafta 1 kilo almıstım sonrasında meyve yemeyi bıraktım :)))
Yersem 2-3 günde bir zaten meyvelerin eski tadıda yok
Tesekkur ederim canim persembe geldi aslında sayfamda dün geldi simdi tam kaptan oldum diye yazayım dedim :)))Kaptanlığın gelmis kuzum, tebrikler
Tesekkur ederim canim persembe geldi aslında sayfamda dün geldi simdi tam kaptan oldum diye yazayım dedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?