2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Kacamak mı yapıyorsun canım yediklerinde,spor yapabiliyor musun,
Birde sağlık acısından kilo vermeni engelleyici bir durumun var mı canım
Kacamak gecen hafta ctesi yaptim ama oyle tika basa yemedim 2 dilim ekmek 4 tane N**** (Siyahi) sadece onun disinda dikkat ettim eve troidlerim yok benim ilac kullaniyorum ama onunda seviyesi normal suanda

Kacamak gecen hafta ctesi yaptim ama oyle tika basa yemedim 2 dilim ekmek 4 tane N**** (Siyahi) sadece onun disinda dikkat ettim eve troidlerim yok benim ilac kullaniyorum ama onunda seviyesi normal suanda
Cook asırı kacamak yapmamıssın canım, diyetisten desteği mi alsan acaba canım ,
Menülerini bilmiyorum ama aksam 6-7 den sonra yemek yeme,
Ben kilo verme sürecinde meyveyi öğlen yedim mesela aksam hiç meyve yemedim,
Muz yemedim bende kabızlıga neden oluyor,
Birde aksam öğününde protein yediğimde ertesi gün hep eksi gördüm canım
Dukan birasını zaten yapıyorsun canım
Bebekten spor yapman cook zor gercekten

Gece gece buraya bile yazmıssın :))
Hava güzel bugün yürüyüs daha güzel olur :)
Evet bazen vampir gibi gece ayakta kalıp günü uykuda geçiriyorum, çok yorgundum galiba ondan bazen bende aşırı yorgunlukta uykuya geçişi zorluyor.
Ne yapayım belki bi zombi bulurum diye yazdım, hepiniz de pireler uçuyordu

Bende meyveyi 3 gibi yiyordum ama onu iptal ettim bir hafta meyvesiz yapacagim bakalim fark olacakmi diyetisyenlerin listesi bana uymuyor yapamiyorum

Ben 10 gibi kapatıyorum teli zaten o saatte hiç olmam
Bendede öyle oluyor cook yorulduğumda uyumam gerekirken 1 -2 saat yatakta dönüyorum :))

Bende meyveyi 3 gibi yiyordum ama onu iptal ettim bir hafta meyvesiz yapacagim bakalim fark olacakmi diyetisyenlerin listesi bana uymuyor yapamiyorum
Bence fark edecektir canım ,meyve cook tüketmiyordum ben,
Diyetisyen listelerini bende yapamazdım sanırım öğün öğün ayarlamak zor gelirdi,
Bebegin az büyüse sporla desteklesen daha hızlı kilo verebilirsin canım

Hadi hayırlı olsun ilk günü atlatırsan gerisi gelir :)))
Benim böyle boş geçen günlerim sıklıkla olur canım bu ara devam sorunu yaşıyorum 1 hafta diyet yapayım daha da kimse durduramaz.
Ama yokkk aslaaaaa bırakamam şubat bitti say, mart nisan 2 ay ve 6 kilo.
Kalan 3 kiloydu yaaaaa ama ben kendim ettim kendim buldum.
Çok büyük ceza kestim kendime.

Kısın yine az cook kilo saklanıyorda yazın cook zor :)))
O yüzden yaza kadar verirsin kilonu zaten sen bu diyetle martın sonuna 4 kilo verirsin :))

Bir de ben meyveyi çok az yiyorum, yarım elma sabah yarım elma ikindi de mesela.
Tek öğünde 1 meyve yemiyorum yani, fruktozda tehlikeli
Ben her aksam meyve yediğim hafta 1 kilo almıstım sonrasında meyve yemeyi bıraktım :)))
Yersem 2-3 günde bir zaten meyvelerin eski tadıda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…