Bir ara program indirdim de begenmemistim adım sayarım yok :))Telefonu cebine koy leslie yaparken
Ya hava o kadarda güzel değilmiş dışarı çıkınca farkettim güneş var ama ayazdı.
Dönüşte arkadaş getirdi yemedi totom
Günaydın canımGünaydınn mutlu pazarlar
Afiyet olsun canım :)Kefirimi içtim, 5-6 leblebi yedim.
Şimdi yürüyüşe gidiyorum, bugün hava çok güzel
Kıştan sonra güzel havada insan bir heves ediyor ama yaz ortası hiç çekilmez değerini bilelimAfiyet olsun canım :)
Burdada hava cok güzel ama yürümeye üşeniyorum
Leslie yaparım aksama dogru artık :)
Yazın zaten yürümesi cook zor sıcagın altında en güzel havalar simdi yürüyüs içinKıştan sonra güzel havada insan bir heves ediyor ama yaz ortası hiç çekilmez değerini bilelim
Kuzummm yapamadım ya misafir geldi akşam. Hazırlık yaptım derken fırsat olmadıclarke34 leslie yaptın mı :))
Günaydınnnn iyi pazarlarGünaydınn mutlu pazarlar
Işin yoksa bugün yap canım o zaman bende aksama dogru yapacagım bugün 2 mille devam edeceğim :))Kuzummm yapamadım ya misafir geldi akşam. Hazırlık yaptım derken fırsat olmadı
Sanırım salı günü müsait olurum. Bugün ve yarın biraz telaşım var. Eşim 3 hafta olmayacak. Hazırlık yapıyorum onu için. Arada gelirimIşin yoksa bugün yap canım o zaman bende aksama dogru yapacagım bugün 2 mille devam edeceğim :))
Anladım canım kolay gelsin o zaman görüşürüzSanırım salı günü müsait olurum. Bugün ve yarın biraz telaşım var. Eşim 3 hafta olmayacak. Hazırlık yapıyorum onu için. Arada gelirim
Doracım kac bin adım attınSevgili konu sahibi, umarım sabah günaydın msjı ile aramıza dönersin
Allah kavuştursun kuzumSanırım salı günü müsait olurum. Bugün ve yarın biraz telaşım var. Eşim 3 hafta olmayacak. Hazırlık yapıyorum onu için. Arada gelirim
Güzel adım atmıssın :))6000 adım attım, akşamda 3 mercimek köfte bol salata yedim.
Tüm gün 1 avuçtan az leblebi ile idare ettim.
Ama yine su içmeyi azalttım 1 litre bile olmamıştır
Oooo ne güzel yarın bende leslie ile ısınıp biraz karın çalışmak istiyorum, sabah bildiririm.Güzel adım atmıssın :))
Afiyet olsun canım ama daha erken su içebilirsin hatta simdi bir bardak içmelisin :))
Bende 3 mil Leslie yaptım bugün :))
Bende yarın yine yaparım leslie 11 bucuk gibi sabah sporu yapınca aksama daha iyi oluyor :))Oooo ne güzel yarın bende leslie ile ısınıp biraz karın çalışmak istiyorum, sabah bildiririm.
Suyu malesef farkındayım gün içinde içmeliyim ama hep su konusunda eksik kalıyorum. Su azalınca açlıktan ölsemde kilo veremiyorum.
Teşekkürler kuzummmAllah kavuştursun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?