Sen olmayınca buraları boş bırakmıyoruz bakgözlerim yaşardı
Kolay gelsin canım inşallah aksama pasta yemezsin :)))Evet canım, akşama görümcemin doğum günü hazırlıkları da var.
Yesssssssleblebimiyoksa dora diyetemi başladı
Ebbbetttttleblebimiyoksa dora diyetemi başladı
tamam saat 14 :30 da zıpzıbın kaptanlık kutlaması var bol bol dımtıs dımtıs yapücük.duyduk duymadık demeyinnnnnnn a dostlarTesekkur ederim canim ❤
Sen yoktun göremedin :))
Daha kutlama yapcaktık ama sensiz yapmadık :)))
Sağol canım, yok yokkk yemem. Dün bi dilim kek ve 1 sigara böreği kaçamağım var. Bu akşam yemeksiz bile geçirebilirimKolay gelsin canım inşallah aksama pasta yemezsin :)))
Bir kaptan daha cıkaralım hadibol bol kaptan çıkarılır.kaptanmı olmak istiyorsunuz 2019 geyik....gel vatandaş gel.en iyi kaptanlar burda.
bende özledim kuzum ya.birazdan yine başlıcak pöffffÖzledik özledik
gördüm biraz önce baby.sağolun varolunSen olmayınca buraları boş bırakmıyoruz bak
Ne kadar sürecek bu ayrilikbende özledim kuzum ya.birazdan yine başlıcak pöffff
Tamam ama kutlamada pasta börek beklemeyin ama herkes diyettetamam saat 14 :30 da zıpzıbın kaptanlık kutlaması var bol bol dımtıs dımtıs yapücük.duyduk duymadık demeyinnnnnnn a dostlar
Ne zaman bitecekbende özledim kuzum ya.birazdan yine başlıcak pöffff
Kacamaklar azmıs neyseki canım bence aksam yemegini ye canım zor olurSağol canım, yok yokkk yemem. Dün bi dilim kek ve 1 sigara böreği kaçamağım var. Bu akşam yemeksiz bile geçirebilirim
Gülmeeeee yaza 48 kilo olacammmmwuhuuuuuugünde 10 leblebi
isteriz isteriz dorayı kaptaan isterizzzBir kaptan daha cıkaralım hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?