hangisi kuzumsuhaaaannnn senin şarkı tavanm yaptı dün kadın dizisnde..
ilk dinlediğimde bu kadar etkilenmemiştim.. dizide çalınca koptum yaa
sadeleşmek istiyorum her alandaBen minimalistim mesela ama ev 3+1 iki kişiyiz kıpraşmaya yer yok.
Şimdi kışlık geçen seneden çok eledim, yazlık kıyafet çok az kaldı xs alacam bu yaz.
Eeee mutfak eşyası kullanmadığım bişey yok, en az kullanılan blender tost makinesi vs ufak ev aletleri onlarıda atmam her eve lazım.
Biblo vs birkaç tane tüm evde yani mini minimal eeeeee.
Yatak yorgan senede 1 lazım oluyor atsam geleni nerde yatırayım.
Ben evde feng shui uyguluyorum ama bana ne feng ne shui havası vermiyor.
Benim içim dolu sanırım
ha evet çok seviyorum yaahasret sema :)
Dün gözümden kaçmış.Iyidir canım, dün tüm gün yeğen için hastanedeydik şimdi dinleniyorum, gittimi pompilin
Hafifledi mi işler sen ondan haber vergeldiğimde de kimse olmuyo
benimkide yok bu haftaDün gözümden kaçmış.
Evet gitti sevgili pompiliiiimmm
Ben de kayınvalidemdeyim bir süre. Sonra anneme geçicem.
evet geçen haftaya nazaran.aralarım uzadı en azındanHafifledi mi işler sen ondan haber ver
benimkide yok bu hafta
aynı yerde olsak pijama partisi yapartık doranın pompilisi bi gün idare ederdi.gerçi benim bebeler var.oohh nooo ne pijama partisihepimiz kocasız kalmışız aman Yarebbim
Beraber bekleyelim o zamanbenimkide yok bu hafta
Ooo en sevdiğim arazi olmakevet geçen haftaya nazaran.aralarım uzadı en azındançay molası diyorum yarımsaat ohooo beni bulana aşk olsun
aynı yerde olsak pijama partisi yapartık doranın pompilisi bi gün idare ederdi.gerçi benim bebeler var.oohh nooo ne pijama partisi
cuma gece yada cumartesiye kalırsa akşama gelrim dedi.oykk kayınvalideyle bol bol sohpet ediyoz bizde akşamlarıBeraber bekleyelim o zaman
Ooo en sevdiğim arazi olmak
ha bugun hasretlik bitiyor sizinne güzel olurdu valla..
bugün yola çıkıyor ama yeyişmeseydi akşam arkadaşla tiyatromus vardı ://
Benim ponpipolişkom sorun değil, siz ayarlayın kızancıkları.aynı yerde olsak pijama partisi yapartık doranın pompilisi bi gün idare ederdi.gerçi benim bebeler var.oohh nooo ne pijama partisi
pek bi nazlı galiba enişteBenim ponpipolişkom sorun değil, siz ayarlayın kızancıkları.
Dün evde değildim gece sürekli arayıp hastayım oram ağrıyor, buram acıyor dedi, benim bebe herkesinkinden daha mızmız ama yinede ekerim
Ayyyy ne güzel olurduaynı yerde olsak pijama partisi yapartık doranın pompilisi bi gün idare ederdi.gerçi benim bebeler var.oohh nooo ne pijama partisi
Allahtan benim görümce ve 17 yaşında kaynım var. Akşamları pubg oynuyoruzcuma gece yada cumartesiye kalırsa akşama gelrim dedi.oykk kayınvalideyle bol bol sohpet ediyoz bizde akşamları
Walla ayak mı yaptı, gerçek mi bilmem, hastayım yatıyorum ayağına 12 den sonra firar ettiyse hadi, septik bir insanım benpek bi nazlı galiba enişte
ahhaa ciddimisin.baya eğlenceliymişsiniz.bende oynamak istiyorum pcye iniyormu bu oyun.genel hatlarıyla anlatsana biAyyyy ne güzel olurdu
Allahtan benim görümce ve 17 yaşında kaynım var. Akşamları pubg oynuyoruz
Bu akşam da ailecek pis7 li gecesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?