bende başlıcam fırsat bulursam bugün dolabıma el atıcam.özellikle günlük kullanım baya bi seyreltme istiyor.6 ay fikiri ve 3 sn düşünme çok iyiymiş.bakalım neler yapacağımŞöyle dolap dolap yaptım önce mutfakta kullanmadığım ne varsa ayırdım sonra baktım gerek olmuyo o zaman ihtiyaç sahiplerine verdim yada anneme sonra salonda konsolda kullanmadıklarımı ayırdım
Yaz kış kıyafet değişiminde o senehiç giymediğim eski olan eşyaları ayırdım yada kıyamadım koydum bir sonra ki sene yine giymezsrm attım yada ihtiyaç sahiplerine verdim
Bir eşyayı altı ay eğer hiç kullanmadıysan o araç gereç senin ihtiyacın olmaktan çıkıyor diyor felsefenin ana unsuru bu.
Yeni eşya alırken de gerçekten buna ihtiyacım var mı diyorsun soruyorsun kendine eğer cevap üç saniye içinde evet ise alıyorsun yoksa almıyorsun
Daha çok başındayım atmayakıyamadığım çok sey var ama sadeleşmekte güzel işin gücün erken bitiyor
geçmiş olsun abla. sen tek çocukmusunGünaydın canım sağol teşekkürler..
sen ne anladın.içinden ilk geçeni söylepompili ne demek
Yok kilimcinin kör oğlubence şekercik demek :)
Ben hızlı düşünürüm 1 sn olsun.bende başlıcam fırsat bulursam bugün dolabıma el atıcam.özellikle günlük kullanım baya bi seyreltme istiyor.6 ay fikiri ve 3 sn düşünme çok iyiymiş.bakalım neler yapacağım
sen ne anladın.içinden ilk geçeni söyle
dalga geçme lenn minimalist olücüümmmmBen hızlı düşünürüm 1 sn olsun.
tripli yada popişleri tavan yapmış kocalar
Kız herkes diyette zaten yiyeceksiz yaparız sen gel kutlama yaparız :))))))laynn koca salon tuutuk dünya bi para verdik zıpzıbımın kaptanlığı kutlayacaktık kimse gelmediokadar yiyecek içecek çöp oldu yokluğumu fırsat bildiniz.işler azalsın tozunu attıracam buraların
Ben minimalistim mesela ama ev 3+1 iki kişiyiz kıpraşmaya yer yok.dalga geçme lenn minimalist olücüümmmm
Bir daha ki partide detox suları ikram et ondan gelmediler ben sana diyeyimlaynn koca salon tuutuk dünya bi para verdik zıpzıbımın kaptanlığı kutlayacaktık kimse gelmediokadar yiyecek içecek çöp oldu yokluğumu fırsat bildiniz.işler azalsın tozunu attıracam buraların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?