Boşver tatlım sağol benim başımdan geçti sizlerde dikkat edin diye söyledim epey bir süre kafam almadı çünkü benimNeysesakinim burayı bazı konularda döşerdim ama yapamıyorum.çok geçmiş olsun eşine
Ayy yok ruhumu darlıyor, afakanlar basıyor, nefes alamıyorum.Yumuşacık yapıyor insanı ama neden girmedin ki tatlım
hahah günaydınlar olsun :)))
Günaydınlar gençler nasılsınız,valide bende rahatsızlanmıştı hastanede yattı yanındaydım bende..
Bizde yanımızda şimdi,fırsat bulupta gelemiyorum..
hahah günaydınlar olsun :)))
geçmiş olsun hanım abla.. Allah şifaa versin inşaallah
Günaydın abla, geçmiş olsun.Günaydınlar gençler nasılsınız,valide bende rahatsızlanmıştı hastanede yattı yanındaydım bende..
Abla hastaneden yazıyorum gergin ve uykusuzum, idare edinGünaydınn sen şimdi bize tipsimzi diyon
Sağol teşekkürler,amin inşallah dahada iyi olacak mutlaka.
Günaydın ablacım gecmiş olsunGünaydınlar gençler nasılsınız,valide bende rahatsızlanmıştı hastanede yattı yanındaydım bende..
Günaydın abla, geçmiş olsun.
Ben de arkadaşa refakatçi kaldım bugün uyku sıfır. Zor iş bunlar Allah şifa versin, kimse hasta olmasın kimse hasta bakmaksın inşallah
Abla hastaneden yazıyorum gergin ve uykusuzum, idare edin
Günaydın ablacım gecmiş olsun
Biz de birazdan taburcu oluruz diye umut ediyoruz, dr gelemedi bir türlü. Şükür daha iyi bizim hasta 4 yaş mızıltıyı hayal edin artıkGünaydın canısı,sağol teşekkürler..
Hastane işi zor ben alıştım zaten 4 gece kaldık bizde..
Şimdi evdeyiz.
Çok geçmiş olsun hastanız nasıl şimdi iyidir inşallah.
Sen bakma takılıyorum bende:))
Biz de birazdan taburcu oluruz diye umut ediyoruz, dr gelemedi bir türlü. Şükür daha iyi bizim hasta 4 yaş mızıltıyı hayal edin artık
Sağol canım, taburcu dediler çıkıyoruz, ben gidip yatarım inşlittle dora canım geçmiş olsun yaa.. amin Allah kimselere hastalık vermesin hele çocuk ve yaşlılar hiç kıyamıyorum.. olanları da şifaalandırsın dilerim tez evvelden..
sen de bari eve geç git dinlen.. uyumazsan dinlenmezsen bu hal hiç bitmiyor gerçekten.
babam zamanında ben de öle yanında kaldığım zamanlar nevrim dönüyordu..
olsaydı da hep dönseydi diyorum(
sağlık hiç bir şeye benzemiyor Allah hepimizi şifaalandırsın..
iyi ya gözünüz aydın bununla geçmiş olsun.. sana da geçmiş olsun canımmSağol canım, taburcu dediler çıkıyoruz, ben gidip yatarım inş
pompili ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?