Sonradan çıkan huylar, kötü huyluysa aldırılmalı bence.tamam konu ciddileşiyor diyorum bi gülme geliyor yaw.adam akıllı konu var felsefe yapalım bunu üzerine misal
sonradan çıkan huylar:
nelerdir:
nezamzan çıkar:
belirtileri nelerdir:
önlemler:
sonuçlar:
yani bunlar varken neler konuşuyoruz
Yakaladım sanırım, hamile olmayan bacı mıbdv de film başlamış kaçırmayın derim
Yakaladım sanırım, hamile olmayan bacı mı
İşin esprisi tabi ama her gördüğünü almak ta çok fazla oluyorBen hızlı düşünürüm 1 sn olsun.
Mesela kaç tane yemek takımın var kaç tanesini aktif kullanıyorsun. Kıyafet dolabı içinde geçerli aynı şeyBen minimalistim mesela ama ev 3+1 iki kişiyiz kıpraşmaya yer yok.
Şimdi kışlık geçen seneden çok eledim, yazlık kıyafet çok az kaldı xs alacam bu yaz.
Eeee mutfak eşyası kullanmadığım bişey yok, en az kullanılan blender tost makinesi vs ufak ev aletleri onlarıda atmam her eve lazım.
Biblo vs birkaç tane tüm evde yani mini minimal eeeeee.
Yatak yorgan senede 1 lazım oluyor atsam geleni nerde yatırayım.
Ben evde feng shui uyguluyorum ama bana ne feng ne shui havası vermiyor.
Benim içim dolu sanırım
Bu bir günde olacaiş değil ki tatlım hafta sonu rahat kafa yaparsınbenim minimalizm bu günde kaldı.çocukları çıkaracam.kvile görüştük.turlayalım dedi
Ahhh befercim yarama bastın şimdi, öyle dertliyim ki tam yerine denk geldi manzara koydun.Mesela kaç tane yemek takımın var kaç tanesini aktif kullanıyorsun. Kıyafet dolabı içinde geçerli aynı şey
Bana bugün aymaz daha daGünaydınnn
Ne oldu canım dünün yorgunlugunu atamadın mıBana bugün aymaz daha da
Bir önceki mesajda derdimi anlattım kuzum, o kadar yazdım ki özeti bile uzun olurNe oldu canım dünün yorgunlugunu atamadın mı
Bunu okumamıstım cevabımı aldım doracım Allah kolaylık versinAhhh befercim yarama bastın şimdi, öyle dertliyim ki tam yerine denk geldi manzara koydun.
12 kişilik yemek takımım var, birde günlük kullanım için takımım var.
Hep şu mantıktaydım tek bir takım yeter ama reelde öyle olmuyor neden hemen anlatayım.
Bugün yatılı misafirim gelecek görümcem 2 kızı 4 torunu 2 damadı kendisi kocası oğlu.
Agaaaa 5 +1 ev olsa yetmez bardak çanak hiç bahsetmeyeyim her öğün 2 makine bulaşık çıkar. Koloni halinde yaşayan bir ailesi var kocamın.
Hiç anlaşamam bu görümcemle ama umurlarında değil dün geleceklermiş kocam ben yorgunum diye bugüne atmış. Kızlar derdim çok büyük, çat kapı gelirler o kadar insan demezler sizin bir işiniz mi var planınız mı var. Öğretemedik bir türlü hiç kafaları almıyor ilçeden geliyorlar gezmeye mütemadiyen geziyorlar.
Ben ruhumu teslim ederim bugün bana dua edin.
Beni de hiç sevmezler ama gelince sahte bir canım cicim.
Bu ortamda beni geriyor.
Ben aileme gitmeden haber veririm müsaitmisiniz diye onlarda bana sorar haftaya geliyoruz bir planın var mi diye.
Tam bdv lik konu, senelerdir aşamadık.
Evliliğimin en büyük derdi bunlar, tek kavga sebebimiz.
Haricinde kocamla tek kavgam olmamıştır derdimiz görümce. Idare edeyim 1-2gün diyorum ama yapmacık bir ortam, bir laf sokma yarışı.
Tahammül etme sebebim de sadece eşimin huzuru, yoksa ağır dalarım.
Yaa bir minimalist yaşamdan nerelere geldik, anadolu topraklarında kolonileşme konu çok vahim.
Ruhuma el fatiha. Kapanış
Gördüm canım Allah yardımcın olsunBir önceki mesajda derdimi anlattım kuzum, o kadar yazdım ki özeti bile uzun olur
Günaydın, hoşgeldin.günaydin:)
bende katılabilir miyim aranizda.
teşekkür ederim size kahve yapayim mi ister misin:)Günaydın, hoşgeldin.
Tabiki katıldın bile geç otur şöyle, bizimkiler birazdan gelir. Sonra ortalık şenlenir.
ben açıklıyayım odun olan kocaları pambık yapmak için kullanılan sevgü sözcüğü
Günaydın canım :))günaydin:)
bende katılabilir miyim aranizda.
Bak utandırdın beni ben sana yapayım bir hoşgeldin kahvesiteşekkür ederim size kahve yapayim mi ister misin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?