2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Sonradan çıkan huylar, kötü huyluysa aldırılmalı bence.
Iyi huylular tedaviye cvp vermezse alına bilir belki ilerde onlarda kötü huylu olabilir.
Genel olarak huylu olmak sıkıntılı bence.
Not: önce ki hayatımda tıp profesörüydüm.

Mesela kaç tane yemek takımın var kaç tanesini aktif kullanıyorsun. Kıyafet dolabı içinde geçerli aynı şey

Mesela kaç tane yemek takımın var kaç tanesini aktif kullanıyorsun. Kıyafet dolabı içinde geçerli aynı şey
Ahhh befercim yarama bastın şimdi, öyle dertliyim ki tam yerine denk geldi manzara koydun.
12 kişilik yemek takımım var, birde günlük kullanım için takımım var.
Hep şu mantıktaydım tek bir takım yeter ama reelde öyle olmuyor neden hemen anlatayım.
Bugün yatılı misafirim gelecek görümcem 2 kızı 4 torunu 2 damadı kendisi kocası oğlu.
Agaaaa 5 +1 ev olsa yetmez bardak çanak hiç bahsetmeyeyim her öğün 2 makine bulaşık çıkar. Koloni halinde yaşayan bir ailesi var kocamın.
Hiç anlaşamam bu görümcemle ama umurlarında değil dün geleceklermiş kocam ben yorgunum diye bugüne atmış. Kızlar derdim çok büyük, çat kapı gelirler o kadar insan demezler sizin bir işiniz mi var planınız mı var. Öğretemedik bir türlü hiç kafaları almıyor ilçeden geliyorlar gezmeye mütemadiyen geziyorlar.
Ben ruhumu teslim ederim bugün bana dua edin.
Beni de hiç sevmezler ama gelince sahte bir canım cicim.
Bu ortamda beni geriyor.
Ben aileme gitmeden haber veririm müsaitmisiniz diye onlarda bana sorar haftaya geliyoruz bir planın var mi diye.
Tam bdv lik konu, senelerdir aşamadık.
Evliliğimin en büyük derdi bunlar, tek kavga sebebimiz.
Haricinde kocamla tek kavgam olmamıştır derdimiz görümce. Idare edeyim 1-2gün diyorum ama yapmacık bir ortam, bir laf sokma yarışı.
Tahammül etme sebebim de sadece eşimin huzuru, yoksa ağır dalarım.
Yaa bir minimalist yaşamdan nerelere geldik, anadolu topraklarında kolonileşme konu çok vahim.
Ruhuma el fatiha. Kapanış

Bunu okumamıstım cevabımı aldım doracım Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…