Rica ederim ama bak asıl ölcü değil uyarıyorum :))
Orjinalini yap istersen :)))
Tamam canım :)))Ben bugün içine saf alkol koyacam yoksa geçmez gün, sonra alkolsüz yaparım.
Tamam canım bekliyorum yorumlarını :)))hali hazırda sürahim var yanımda..
limonlu su dolu içinde ayretten tarçın kapuğu ve karanfil de var.. az önce bitiridim.. bu sürahinin içine içindekileri ellemeden yapayım ay .. çok merak ettim .. yorum yaparım elbet
Ben bugün içine saf alkol koyacam yoksa geçmez gün, sonra alkolsüz yaparım.
Haydi bakalım yap sen, sonra paylaş. Merak ettim bendeben de göz kararı yapacağım :)
Saf alkolle zaten öğleye gözümü acilde açarım açabilirsem tabi.hahah sabahlar geceler olmasın doraaaa
Bende tamam yazıyorum yaaSaf alkolle zaten öğleye gözümü acilde açarım açabilirsem tabi.
Yok kız takılıyorum alkol kullanmıyorum ben, hele ki diyet yapıp alkol alacam mümkün değilBende tamam yazıyorum yaa
Karıstırma o zaman
Tamam canım :))Yok kız takılıyorum alkol kullanmıyorum ben, hele ki diyet yapıp alkol alacam mümkün değilama bugün ayık kafayla çekilmez
Tamam canım :))
Zaten alkol kullansan diyet bitti gitti
Valla bugün allah sabır versin sana cabuk giderler inşallah
geçmiş olsun abla. sen tek çocukmusun
Günaydın ablacım kolay gelsin :)Günaydınlar hanımlar sizlere bakayım dedim evde işler beni bekler hasretlevalide evine döndü dün..
Kolay gelsin abla, işleride bitir dön artıkGünaydınlar hanımlar sizlere bakayım dedim evde işler beni bekler hasretlevalide evine döndü dün..
Günaydın ablacım kolay gelsin :)
Kolay gelsin abla, işleride bitir dön artık
Cok yuz vermemek lazim herseyin olcusu olmaliçok rahat ettirmemek mi lazım bilemedim ki..
hoş bazıları da yüzsüz oluyor naparsan yap..
ölelerine de hep hayrettin olmuşumdur..
istenmediğimi anladığım yerde arkama bile bakmam arkadaş :)
Ben hep protein agirlikli besleniyorum malum karatay ama.dedigini yalicam 5 e cekicem yemegiBak simdi bugün aksam yemegini saat 5 de ye canım ve dukan birasını iç yarına eksi göreceksin, birde yemekte protein yersen eksi cıkman garanti diyebilirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?