2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

dün annemdeydim gelir gelmez annemin en yakin arkadaşi ile karşılaştim.
ilk defa gördüm annem kadini anlatip dururdu. bende kim ya derdim.:)
kadin görür görmez anneme kızın çok güzel dedi.. utandim valla
ilk defa görmüş kadin bana çok güzel diyor.
bana gelmek istiyor. eşim evde.. misafir kabul etmiyor. herkes bana gelmek istiyor ya..
geçen gün abim kahvaltiya gelcekti ben istedim gelmesini de eşim ben uyucam kabul edemem dedi. sinir bozucu. o işe girse kahvalti yapmak isterim ...
sonuçta annem abim yabanci degil. Eşim istemiyo. lap gibi gelmesin diyo. istemiyo görmek dahi istemiyor nedeni önceki konudan bahsetmişim.

en sinir olduğum şey.. arkadaş el değil bu ailem yaa .. aile konusunda taviz yok valla..

en sinir olduğum şey.. arkadaş el değil bu ailem yaa .. aile konusunda taviz yok valla..
ben gelmesini isterdim eşim sabahlari kahvaliya gelmemi istemiyor. öğlene kadar uyuyor. eşim çalıştığı günlerde her haftasonu gelirdi bana. kahvalti bile yapardik. annem çocuğa bakar bende ev işlerimi yapardim. iyi oluyordu ..eşim 1 yıldır işsiz.. iş bulamiyor. iş arayasi da yok.. eski işine geri dönmek istiyor çagiran yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…