- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.202
- 798
Hahaha gitmiyor kuzum ya yapisti vallao da bişi mi kv grm onun küçük kızı tam 19 gün kaldılar bende..
onlar da bir yol giderler elbet ... yani umarım :)
Yanlıs anladın canım gitmeyen kilolarıo da bişi mi kv grm onun küçük kızı tam 19 gün kaldılar bende..
onlar da bir yol giderler elbet ... yani umarım :)
Hahhh işte tam olarak hepsi bende de mevcut canım, gel beraber olalım işi kolay kılalım der yunus emreEvet ettim cunku yine ev savas alani olmuatu kapi cam temizlik yaptim sonrada misafir geldi ayrica depresyondayim
Diyorumda benimki algilamiyor galiba :)Tesekkur ederim canim 1 hafta oldu daha yeni sayılır :))
Canım sen cook fazla kafana takıyorsun sen bir rahat olsan cook güzel gider kilon,
Öncelikle ben bu hafta kilo vereceğim de ve beynine kendine bunu inandır, mesela ben hep bunu kullandım bende bile etkisini cook gördüm canım
geçmiş olsun asansörde bende kalim korkudan zor giriyorum kapı otomatikti.. kaç kere koluma çarptı. hizlica giriyorumay apartmanın asansöründe yaa.. sağol canım yaa ://
kafayı yemeye ramak kaldı 7 dakika içinde ... şükürler olsun kurtuldum
aynen sağol canım yaa
Bende en son komple birakmaktan korkuyorumbahara doğru başlarsın ay bu kilo ne illet bir şey yaa..
akşam herif dedesinin pidelerinden getirmiş sölemesi ayı yeminle deli gibi yedim yaa
7 dk mı??? Yani şükür kazasız belasız çıktın ama o sürede oldukça uzun. Kaçıncı kattasın merdiven kullan ben hep merdiven kullanırım.
Bazen gece bizim asansörde de kalanlar oluyor tüm apartman çığlık çığlıga, fobi oldu bende
Bkeske yakin olsak beraber girerdik depresyona :)Hahhh işte tam olarak hepsi bende de mevcut canım, gel beraber olalım işi kolay kılalım der yunus emre
Ben seni nerde görsem veremiyorum diyorsun gruptada aynı yazıyorsun canım sen bu sekilde konusmucan işte canım :))))Diyorumda benimki algilamiyor galiba :)
geçmiş olsun asansörde bende kalim korkudan zor giriyorum kapı otomatikti.. kaç kere koluma çarptı. hizlica giriyorum
asansör korkusu başladi binmek dahi istemiyorum. işyerinde merdiven kullaniyorum artık.
Ama cikinca tartiya sinirlerim bozuluyor oda ceneme vuruyorBen seni nerde görsem veremiyorum diyorsun gruptada aynı yazıyorsun canım sen bu sekilde konusmucan işte canım :))))
Hem ciddi spor olur yalnızken kullan market alişverislerinde vs asansörsüz olmaz tabi.sorma doracım kafayı yedim yedim.. aynn bir kızdım kendime.. anam 3. kattayım asansör senin neyine yaa.. ama 3. kat bir fazla ek merdivenler var 4 kat gibi sanki.
bundan sonra bende de öle olacak herhal ://
amin. geçmiş olsun çok kötü oluyor bence binme asansöre. kayınvalidem hiç binemiyor. çünkü ilk defa asansöre binmişti senin yaşadığı gibi yaşamiş o günden sonra binmiyor. bin desem istemiyo merdiven kullaniyor.çok sağol.. Allah yaşatmasın yaa.. töveb kabirde gibi hissettim kendimi.. kapkaranlık ses çıt yok.. bağırtını sesini kimseler duymuyor.. korkunç bir psikolojiydi yaa ://
Hahaha gitmiyor kuzum ya yapisti valla
Hem ciddi spor olur yalnızken kullan market alişverislerinde vs asansörsüz olmaz tabi.
Bak simdi bugün aksam yemegini saat 5 de ye canım ve dukan birasını iç yarına eksi göreceksin, birde yemekte protein yersen eksi cıkman garanti diyebilirim :))Ama cikinca tartiya sinirlerim bozuluyor oda ceneme vuruyor
Yok yawrum birlikte çıkalım depresyondan, bak benim bugün intihar sebebim var ama devirdim totoyu burada ağzımı ayırıyorumBkeske yakin olsak beraber girerdik depresyona :)
Yanlıs anladın canım gitmeyen kiloları
Sadece şunu düşün asansörde kıpraşmadan 30 sn duracağına, hareket halinde 1 dk merdiven inmek aynı değil benceaynen de doracım ben merdiveni inme olarak değil de çıkınca daha çok spor kabul ediyorum.. öl emi acaba ?
Kesinlikle katılıyorum :))valla azim edince gidiyor.. tecrübe ile sabit. kafaya koymak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?