2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Diyorumda benimki algilamiyor galiba :)

ay apartmanın asansöründe yaa.. sağol canım yaa ://

kafayı yemeye ramak kaldı 7 dakika içinde ... şükürler olsun kurtuldum

aynen sağol canım yaa
geçmiş olsun asansörde bende kalim korkudan zor giriyorum kapı otomatikti.. kaç kere koluma çarptı. hizlica giriyorum
asansör korkusu başladi binmek dahi istemiyorum. işyerinde merdiven kullaniyorum artık.

sorma doracım kafayı yedim yedim.. aynn bir kızdım kendime.. anam 3. kattayım asansör senin neyine yaa.. ama 3. kat bir fazla ek merdivenler var 4 kat gibi sanki.

bundan sonra bende de öle olacak herhal ://

geçmiş olsun asansörde bende kalim korkudan zor giriyorum kapı otomatikti.. kaç kere koluma çarptı. hizlica giriyorum
asansör korkusu başladi binmek dahi istemiyorum. işyerinde merdiven kullaniyorum artık.

çok sağol.. Allah yaşatmasın yaa.. töveb kabirde gibi hissettim kendimi.. kapkaranlık ses çıt yok.. bağırtını sesini kimseler duymuyor.. korkunç bir psikolojiydi yaa ://

sorma doracım kafayı yedim yedim.. aynn bir kızdım kendime.. anam 3. kattayım asansör senin neyine yaa.. ama 3. kat bir fazla ek merdivenler var 4 kat gibi sanki.

bundan sonra bende de öle olacak herhal ://
Hem ciddi spor olur yalnızken kullan market alişverislerinde vs asansörsüz olmaz tabi.

çok sağol.. Allah yaşatmasın yaa.. töveb kabirde gibi hissettim kendimi.. kapkaranlık ses çıt yok.. bağırtını sesini kimseler duymuyor.. korkunç bir psikolojiydi yaa ://
amin. geçmiş olsun çok kötü oluyor bence binme asansöre. kayınvalidem hiç binemiyor. çünkü ilk defa asansöre binmişti senin yaşadığı gibi yaşamiş o günden sonra binmiyor. bin desem istemiyo merdiven kullaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…