Annen baban yine bir nebze ac gidersin kendin yaparsın ama arkadasımsa yesin gelsin :))hayret bişi yaa böyle aç gidemem kimsenin evine.anam babamda olsa
Ben bol yaparım kök kavurması sana da yollarım
Ahhhh düşünceli kuzummmm sen anneciğinin yanından ayrılma, vahşi doğada hayatta kalmak çok zorCalısan bayansın yemek yiyip gelsinler
oyy yenimi haberin oldu bizim topğinde kaderimidir nedir
Bu gidişle kalıcam gitmicemAhhhh düşünceli kuzummmm sen anneciğinin yanından ayrılma, vahşi doğada hayatta kalmak çok zor
Calısan bayansın yemek yiyip gelsinler
Kökünü atmayayım sadece zıkkım kavursamonlar yemes o kökü
Kökünü atmayayım sadece zıkkım kavursam
Adam da haklı daha dün geldi evineişten çıkış doğru bana hatta belki aynı anda evde olacağıs..
herif de bir ton laf.. maç izleyecektim pc d eişin başınd aolmam gerekti vs vs..
ne edeyim yaw ben de
Evde misafirim var diyeydinişten çıkış doğru bana hatta belki aynı anda evde olacağıs..
herif de bir ton laf.. maç izleyecektim pc d eişin başınd aolmam gerekti vs vs..
ne edeyim yaw ben de
Almayım cook kötü oluyorum kilolu
Adam da haklı daha dün geldi evine
Evde misafirim var diyeydin
kabul etmeseydin keşkeşimdi az önce yaw
Kesinlikle ablacımİiyi değil zaten sağlık açısından da..
Hıımmm profesyonel demek ki, beklenmedik anda vurmuşya çok sponten gelişti konuşma bir an da dedi ay
Calıstıgın için cook özlüyorlar sanırım zor işin gercekteniki gündür çok yorgunum dün gece büyük anne senle yatayım dedi geldi.küçükte zaten gece iki üç gibi kucamığa geliyor ikisinin arasında kaldım.düşerler diye uyanıklıla uyku arasında kaldım uykusuzum yorgunum ve belim ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?