2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Evinde hayvan besliyormusun :)
Ellerinden öper 2 kuşum var, onlar olunca başka kimse giremiyor eve.
Balkonun altında 8 kedim var sokak kedisi ama sabah akşam gelir yemek yerler.
Hatta biri hamile torunlarım olacak.
Ben evde cins evcil olması yerine, sokak canlarına bakmamız gerektiği inancındayım aslında

:)ne kadar güzel benim evde köpeğim var yavruyken aldım ve farklı bir duygu oldu onu beslemeye başladıktan sonra
evdeki artan bütün yemekleri kaplara koyup dışardakileride beslemeye başladım... :))

:)ne kadar güzel benim evde köpeğim var yavruyken aldım ve farklı bir duygu oldu onu beslemeye başladıktan sonra
evdeki artan bütün yemekleri kaplara koyup dışardakileride beslemeye başladım... :))
Ne güzel şifa olsun canlara, size de kat kat bereket versin.
Ailemin var köpeği memlekette hep diyorum 3 erkek kardesim var
Köpekleri biraz fazla seviyorum bende

Yarasııınnnnn ablacım ne güzel yapmışsın, ben 1 yudum yutamam ama hep o sofra adabının, muhabbetinin keyfini çıkaramadım diye dertlenirim.
Ben yancı mezelere abanırım.
Bu konuda uyuşmadık seninle içtin sevmedin mi yoksa hiç denemedin mi

Keramet limonda mi bilmiyorum tatlım

Ben tavuk yemem aklında olsun

Bugün yine aksiyonlu bir gündü
Erken uyandım eşimle takıldım
Araba aldık onun devir işlemlerini yaptık çok şükür Allah sağlıkla binmeyi nasip etsin
Sonra araba nın eski sahibi tanıdık abla onunla eve geldik yemek hazırladım annem kv çağırdım onlarla beraber yemek yedik
Sonra zeki Müren şarkıları konseri vardı onsona geldik ordayım ama çok ağır şarkılar uykum geldi

Hayırlı olsun canım güle güle kazasız belasız kullanın inşallah,
Agır müzikler uykunun gelmesi normal :))

Bu konuda uyuşmadık seninle içtin sevmedin mi yoksa hiç denemedin mi
Bir yudum yutamadım, genel olarak alkol alamıyorum, gazlı içecek ve. Meyve suyu da yok bende.
Ben yiyiciyim millet rakı içer ben mezeleri gömerim kimse benle rakı sofrasına oturmuyor.
Meyhane çok severim fasıl vs malak gibi otururum orada çay isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…