- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Ellerinden öper 2 kuşum var, onlar olunca başka kimse giremiyor eve.Evinde hayvan besliyormusun :)
Tatlı yok muYemekler hazır
Fırına tavuk patates sosladım 2 tüm tavuk çatlayana kadar yesinler.
Sebzeli pilav
Çorba
Yetti gitti daaa.
Arkadaşlarım korkmayın gelecek olursanız sizi böyle sallamam. Sofralar düzerim( not:önceden haber verin)
Yok tabikisideeeee, bunu yaptığıma şükretsinler.Tatlı yok mu
Tamam gelmeden 3 gün önce haber veririm
Benimde oglan vardi utu yaptim falan derken ancak gelebildimBir ben varım galiba
Sen gec kaldın canım herkesin işi var gittiler :)))
Misafirinmi var seninYemekler hazır
Sebzeli pilav
Çorba
Yetti gitti daaa.
Arkadaşlarım korkmayın gelecek olursanız sizi böyle sallamam. Sofralar düzerim( not:önceden haber verin)
Ciddi misin sen yemek yapmadılar mı o zaman cook bile yapmıssın,Yok tabikisideeeee, bunu yaptığıma şükretsinler.
Ben daha evlerinde bir yemek yemiş değilim, ne kadar ekmek o kadar köfte canım
Anladım canım olsun hep burdayız zaten :))Benimde oglan vardi utu yaptim falan derken ancak gelebildim
Hem de ne misafir gelmek üzereler anlatırım sonra.Misafirinmi var senin
Ellerinden öper 2 kuşum var, onlar olunca başka kimse giremiyor eve.
Balkonun altında 8 kedim var sokak kedisi ama sabah akşam gelir yemek yerler.
Hatta biri hamile torunlarım olacak.
Ben evde cins evcil olması yerine, sokak canlarına bakmamız gerektiği inancındayım aslında
Ne güzel şifa olsun canlara, size de kat kat bereket versin.:)ne kadar güzel benim evde köpeğim var yavruyken aldım ve farklı bir duygu oldu onu beslemeye başladıktan sonra
evdeki artan bütün yemekleri kaplara koyup dışardakileride beslemeye başladım... :))
Bu konuda uyuşmadık seninle içtin sevmedin mi yoksa hiç denemedin miYarasııınnnnn ablacım ne güzel yapmışsın, ben 1 yudum yutamam ama hep o sofra adabının, muhabbetinin keyfini çıkaramadım diye dertlenirim.
Ben yancı mezelere abanırım.
Soda yı ilk defa duydum abla deneyeceğim soğuk su yerine dimiBizdede tekirdağ rakısı içilir,içine soda katarız su yerine mis gibi okur tadı.
Öyle arada içeriz bizde.
Keramet limonda mi bilmiyorum tatlımBirinden duymuştum adam baya kiloluydu bi gördük tığ gibi günde 2 kez yarım kilo limon yemiş, kemiklerini bile eritmişo derece zayıflamış.
Kendine güvenen yapsın, ben o kadar limon yesem ölürüm kesin midem bile erir sanırım
Ben tavuk yemem aklında olsunYemekler hazır
Sebzeli pilav
Çorba
Yetti gitti daaa.
Hayırlı olsun canım güle güle kazasız belasız kullanın inşallah,Bugün yine aksiyonlu bir gündü
Erken uyandım eşimle takıldım
Araba aldık onun devir işlemlerini yaptık çok şükür Allah sağlıkla binmeyi nasip etsin
Sonra araba nın eski sahibi tanıdık abla onunla eve geldik yemek hazırladım annem kv çağırdım onlarla beraber yemek yedik
Sonra zeki Müren şarkıları konseri vardı onsona geldik ordayım ama çok ağır şarkılar uykum geldi
Zaten baska kimseyede tavuk yapmam merak etmeBen tavuk yemem aklında olsun
Bir yudum yutamadım, genel olarak alkol alamıyorum, gazlı içecek ve. Meyve suyu da yok bende.Bu konuda uyuşmadık seninle içtin sevmedin mi yoksa hiç denemedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?