- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Çocukları erkenden yatırabilirsen, bir ılık duş al kaç yatağınaiki gündür çok yorgunum dün gece büyük anne senle yatayım dedi geldi.küçükte zaten gece iki üç gibi kucamığa geliyor ikisinin arasında kaldım.düşerler diye uyanıklıla uyku arasında kaldım uykusuzum yorgunum ve belim ağrıyor
bide eşim bu hafta yok çok nazlanıyorlar bana daha çok düştülerCalıstıgın için cook özlüyorlar sanırım zor işin gercekten
Yarın görüşürükkkktoparlanayım çıkayım ne yemek yasam bilmiyorum.inş evde yemek vardır yoksa ton balığı hazırlıcam kendime beblelerin yemeği varsa
Görüşürüz canım yarınatoparlanayım çıkayım ne yemek yasam bilmiyorum.inş evde yemek vardır yoksa ton balığı hazırlıcam kendime beblelerin yemeği varsa
kvnin çene çok düşük yaw çok yüksek tonla konuşuyor ve susmak bilmiyor.eşim olsa dediğini yapmak on numaraydı.gidecem bide oyun tutturacaklarÇocukları erkenden yatırabilirsen, bir ılık duş al kaç yatağına
Hadi sana da kolay gelsin kader arkadaşımben de free :)
fizik zamanı yaklaşıyor..
kaçayım :)
selametle
Simdi anlasıldı neden büyüğün yanına geldiği :))bide eşim bu hafta yok çok nazlanıyorlar bana daha çok düştüler
Görüşürüz canım kolay gelsin gecmiş olsunben de free :)
fizik zamanı yaklaşıyor..
kaçayım :)
selametle
Kolay gelsin doracımBen de artık gideyim mutfağa
Sağol zipimmmKolay gelsin doracım
Helal olsun canım inşallah en cabugundan giderler bekliyoruz seni cook özletme kendiniYarın kendime gelebilirsem öğlene gelirim, sabah sepet havası olursa tabi.
Hakkınızı helal edin gidipte dönmemek var.
Aahahah çıktım çıktım
Bir ben varım galibaBende sinci gelmistim ama kimseler yok sanirsammm
Dayanlittle dora kalbimiz seninle
Benim konular belli hayvan hakları, siyaset gördüm mü kaçmam lazım ama olmuyor olmuyor olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?