Teşekkür ederim canım bugüne erken den ArsuzA geldik eşimle işi vardı arkadaşlar ile buluşacağız sonraHayırlı olsun canım güle güle kazasız belasız kullanın inşallah,
Agır müzikler uykunun gelmesi normal :))
Alem kadınsın vesselamZaten baska kimseyede tavuk yapmam merak etme
Ben içerim arkadaş başlarda votka sonra rakı bira ama rakı yı değişmem hiç bir şey eBir yudum yutamadım, genel olarak alkol alamıyorum, gazlı içecek ve. Meyve suyu da yok bende.
Ben yiyiciyim millet rakı içer ben mezeleri gömerim kimse benle rakı sofrasına oturmuyor.
Meyhane çok severim fasıl vs malak gibi otururum orada çay isterim.
Ben içerim arkadaş başlarda votka sonra rakı bira ama rakı yı değişmem hiç bir şey e
Yemekler hazır
Fırına tavuk patates sosladım 2 tüm tavuk çatlayana kadar yesinler.
Sebzeli pilav
Çorba
Yetti gitti daaa.
Arkadaşlarım korkmayın gelecek olursanız sizi böyle sallamam. Sofralar düzerim( not:önceden haber verin)
Bende meyhane cok severim ama hic alkol almadim soda icerim genelde tabi bizim burada meyhane tarzi cok baska tekirdagda gitmistim bir kac defa
herkese günaydın :) cumartesileride tüm gün çalışan varmı :) bence ev hanımlığıda bir iş çünkü evdede hiç iş bitmiyor kiiiiiiiiiiiiii
Teşekkür ederim canım bugüne erken den ArsuzA geldik eşimle işi vardı arkadaşlar ile buluşacağız sonra
arsuz?hayırlı olsuz.kaza bela vermesin rabbimTeşekkür ederim canım bugüne erken den ArsuzA geldik eşimle işi vardı arkadaşlar ile buluşacağız sonra
günaydın zarp nasılsın
harikamo Yaa bahçeli evin olması ne güzelll köpeğinin cinsi ne yaşı kaç meraK Etim :)
kaç kilosunGünaydınnnn
Haçlı ordusu ot çöp bırakıyordu yine bunlar çekirge sürüsü, istila edildik.
Ahahaha sus sus çaktırmakaç kilosunneden bildirim yapmıyorsun.kvnin yedin mantılarını heral
İlaç demişken keşke evi ilaçlatsaydınHaçlı ordusu ot çöp bırakıyordu yine bunlar çekirge sürüsü, istila edildik.
Gayet keyifle oturuyorlar her odadan birileri çıkıyor. Ben de izliyorum mal gibi.
Değişik bi hayat tecrübesi oldu bana, sığınak yapmak lazım her eve, gelen saldırılara karşı bol bol zirai ilaç bulundurmalı.
Haçlı ordusu ot çöp bırakıyordu yine bunlar çekirge sürüsü, istila edildik.
Gayet keyifle oturuyorlar her odadan birileri çıkıyor. Ben de izliyorum mal gibi.
Değişik bi hayat tecrübesi oldu bana, sığınak yapmak lazım her eve, gelen saldırılara karşı bol bol zirai ilaç bulundurmalı.
Gülme ararıın 155 i, hayınnnnnaynen... asayiş berkemallik elden gidivereyoo
çocuklarmı var seninle büyük başlar dışardamıHaçlı ordusu ot çöp bırakıyordu yine bunlar çekirge sürüsü, istila edildik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?