2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Ben içerim arkadaş başlarda votka sonra rakı bira ama rakı yı değişmem hiç bir şey e

davete hiç dayanamamm :)) ellerine sağlık ne güzel mamalar yapmışsın :)

günaydın canlar :)

selamlar hayırlı Cuma'lar :)
Bende meyhane cok severim ama hic alkol almadim soda icerim genelde tabi bizim burada meyhane tarzi cok baska tekirdagda gitmistim bir kac defa

baş belasıyım ben de öyleyim yaw :) ama hiç alamadım değil almıştım bir vakitlerde..
herkese günaydın :) cumartesileride tüm gün çalışan varmı :) bence ev hanımlığıda bir iş çünkü evdede hiç iş bitmiyor kiiiiiiiiiiiiii

yarım gün çalışıyorum bende ://

bizim de köpeğimiz var bahçemizde evimiz de kuşumuz var gerçekten çok güzel sevgileri :)

harikamo Yaa bahçeli evin olması ne güzelll köpeğinin cinsi ne yaşı kaç meraK Etim :)

ev bahçeli değil evimize biraz uzaklıkta bahçemiz var bizim orada köpeğimiz.

hoş şimdi kardeşim de .. onun bahçeli evi var şu an da orada duruyor.. daha yakınımızda şimdilik.. havalar düzelince yine yuvasına götüreceğiz :)

daha yaşını doldurmadı şu an 7-8 aylık ama dev bir görüntüsü var :))

Günaydınlarrr:)

little dora naptı acaba haçlı ordusuyla,çok merak ettim
Haçlı ordusu ot çöp bırakıyordu yine bunlar çekirge sürüsü, istila edildik.
Gayet keyifle oturuyorlar her odadan birileri çıkıyor. Ben de izliyorum mal gibi.
Değişik bi hayat tecrübesi oldu bana, sığınak yapmak lazım her eve, gelen saldırılara karşı bol bol zirai ilaç bulundurmalı.

İlaç demişken keşke evi ilaçlatsaydın geri giderlerdi hemen

aynen... asayiş berkemallik elden gidivereyoo

çocuklarmı var seninle büyük başlar dışardamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…