- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Kızlar bombelereeee gelin, ananemde bir kadınla tanıştım. Kızı benim yaşadığım sehirdeymiş. Dedi ben gelince sizi tanıştirayım gidip gelirsiniz. Agaaaa ben kendi arkadaşlarımla görüşemiyorum, senin kızı mı eğleyeyim. Neyse he he dedim geçtim.
Şimdi kadın aradı beni biiildiiiin niiii anannenin komsusu kızıma geldim de müsaitsen sana gelecez diyorrrr.
Ya rabbim beni neyle sınıyorsun
Ne felsefesi be ben burada 14. Yy lı yaşıyorum. Başka zaman yapın şimdi en önemli dert bu. Felsefe yapacak kafa yok.günaydın canım,iyiyim sen nasılsın
bizim felsefe klubü ne oldu
Kırdım kafayı kendi kendime gülüyorumYokk artıkkkkk
Benim görümce abla, bende çocuk yok onda 4 torunKim bu ananeeee yaaa.
Kırdım kafayı kendi kendime gülüyorum
Kizlari damatlari torunlariEvdeki misafirler kim görümce filan okudum sadece diğerleri kim.
Benim görümce abla, bende çocuk yok onda 4 torun
Ne felsefesi be ben burada 14. Yy lı yaşıyorum. Başka zaman yapın şimdi en önemli dert bu. Felsefe yapacak kafa yok.
Haaaa aslında 14 yy filozofları da olur ben bi bakınayım
Kizlari damatlari torunlari
Demek ki benim en az 6 torun olurdu, hele sen hiç konuşma abla14 yaşında evlenmiş demi,niye bukadar geç kalmış 4 torun için tövbe yarabbim
Çocuklarına bakabilseler daha bişey istemem, o kadar vahim durum.Sayamadım kaç kişi diye valide peder filan da var demi evde..
Yardım ediyorlarmı peki.
Demek ki benim en az 6 torun olurdu, hele sen hiç konuşma abla
Çocuklarına bakabilseler daha bişey istemem, o kadar vahim durum.
Kızlar bombelereeee gelin, ananemde bir kadınla tanıştım. Kızı benim yaşadığım sehirdeymiş. Dedi ben gelince sizi tanıştirayım gidip gelirsiniz. Agaaaa ben kendi arkadaşlarımla görüşemiyorum, senin kızı mı eğleyeyim. Neyse he he dedim geçtim.
Şimdi kadın aradı beni biiildiiiin niiii anannenin komsusu kızıma geldim de müsaitsen sana gelecez diyorrrr.
Ya rabbim beni neyle sınıyorsun
Olaydı koloni halinde gezerdik biz de, anladığım kadarıyla bunlara hayat çok kolayBen öleyimmm bir bebeyle kaldım
Olaydı koloni halinde gezerdik biz de, anladığım kadarıyla bunlara hayat çok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?