- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.202
- 798
Kendimi tuvalete kapadım oradan bildiriyorum evin en sakin yeri burası şu anda, üstümden atlı geçti
Bende meyhane cok severim ama hic alkol almadim soda icerim genelde tabi bizim burada meyhane tarzi cok baska tekirdagda gitmistim bir kac defaBir yudum yutamadım, genel olarak alkol alamıyorum, gazlı içecek ve. Meyve suyu da yok bende.
Ben yiyiciyim millet rakı içer ben mezeleri gömerim kimse benle rakı sofrasına oturmuyor.
Meyhane çok severim fasıl vs malak gibi otururum orada çay isterim.
kolay gelsin canımKendimi tuvalete kapadım oradan bildiriyorum evin en sakin yeri burası şu anda, üstümden atlı geçti
Ay yuh yaniBanyo yapacaklarmiş havlu verdim
Kaç gün kalacaklar belli mi ?Sanki başka bir dünyadayım garip bir hayat yaşıyorum, o kadar farklı ki bu benmiyim diyorum.
Kızlar kafayı yedim sanırım.
Yarın gideceklermiş ama çocuklar vs evde kalacakmış kızlar damatlar gezecekmişKaç gün kalacaklar belli mi ?
Keyfe bakkkk keyfeee.Yarın gideceklermiş ama çocuklar vs evde kalacakmış kızlar damatlar gezecekmiş
En iyisini yapmışsın. Az dinlen, kendine gelArtık koyverdim gidrdim yatak odama kapadım kapıyı tüm odalar dolu, erkekler balkonda sigara muhabetinde.
Görmezsem daha az sinirlenirim.
Sağol kuzum giydim pijamaları girdim yatağa evi götürseler umrum değil o derece bezdimEn iyisini yapmışsın. Az dinlen, kendine gel
Buraya yazmıcaksın da nereye yazacaksın. Yaz da içine atma yeter ki.Bdv ye çevirdim burayı, yazıp rahatlamaya çalışıyorum.
Çok tuhaf bir aile bunlar aklım almıyor, bi bu görümce böyle diğerleri normal.
Ohhh missss. Bırak napıyolarsa yapsınlar.Sağol kuzum giydim pijamaları girdim yatağa evi götürseler umrum değil o derece bezdim
Tamam kuzum. Dağıt kafanı birazNeyse ben biraz kitap okuyayım canlar sakinleşmek için iyi gelir belki.
Artık koyverdim gidrdim yatak odama kapadım kapıyı tüm odalar dolu, erkekler balkonda sigara muhabetinde.
Görmezsem daha az sinirlenirim.
Ne güzel şifa olsun canlara, size de kat kat bereket versin.
Ailemin var köpeği memlekette hep diyorum 3 erkek kardesim var
Köpekleri biraz fazla seviyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?