- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Özledim sizi canlar ama benim bu hafta full çeker işler. Yatak yorgan döktüm 3 gündür yıkanıyor, yıkamak dert değil kurumuyor. Kuru temizleme için ayırdıklarım var. Çöpe attıklarım var.
Ev kalk kudurum yani, koltuk kılıfları içime sinmedi yıkadım, kaloriferler kapansın nisanda yine yıkanacak.
Velhasıl evi kırklamaya devam.
Isler bitsin gelirim yaza mı gelirim, güzemi gelirim bilemedim artık.
Ben de gaza geldim 2 yastık attım
Ama atacak başka birşey bulamadım dolaplarda nevresim vs.
Hatta eksik buldum nevresimlerde, fiyatlar tavan yapmış.
Bir arkadaş söyledi a101 e çok güzel nevresim geliyormuş alan kullanan varmı, bir kez çok övdüler bimden aldım tövbe ettim o kadar dandikti ki.
Ama bunu söyleyen arkadaşım hep kaliteli kullanır çok beğenmiş.
Benim misafir için lazım,biliyorsunuz arada göçen kavimler uğruyor.
Sağol canım.kolay gelsin allah ellerine can versin :) ben sevmiyorum a101 bim nevresimdir pijamadır havludur kumaşlar dandik ben ravsiye etmem. ama marka bir ürün indirimli geldiyse o başka güzel olabilir tabiki :)
Bugün sakin ortalik, ben de yağmurlu bir günde elektirik kesintileriyle uğraşıyorum. Işler kaldı geldim buralada pek sessiz.selam kızlar.. bir gelip de selam edemedim yaw :)
nasılsınız bakym görüşmeyeli..
selamm iyiyiz sen nasılsınselam kızlar.. bir gelip de selam edemedim yaw :)
Bugün sakin ortalik, ben de yağmurlu bir günde elektirik kesintileriyle uğraşıyorum. Işler kaldı geldim buralada pek sessiz.
Hıımmm uzak durmakta fayda var, zira rüyalarıma giriyor o yemekler.Yemek topiğ çok ekşınlı geçti bugünnaptın gittimi misafirlerin.
Doracım gel sende arada muhabbet cook güzel dönüyor orda bende ordayım da dsha canım yemek istemedi :))))Hıımmm uzak durmakta fayda var, zira rüyalarıma giriyor o yemekler.
Misafirler gitti bende günlerdir evi kırklıyorum abla.
Hıımmm uzak durmakta fayda var, zira rüyalarıma giriyor o yemekler.
Misafirler gitti bende günlerdir evi kırklıyorum abla.
Iyiyim sen nasılsın canım :))selam kızlar.. bir gelip de selam edemedim yaw :)
Bomba tarifler oluyor orada
Kolay gelsin sanada umarım inşallah 50 sene sonra gelirler.
nevreste orda mı, adını duyunca karnım acıkıyor benim. Nasıl dayanıyorsunDoracım gel sende arada muhabbet cook güzel dönüyor orda bende ordayım da dsha canım yemek istemedi :))))
Evet canım orda :))nevreste orda mı, adını duyunca karnım acıkıyor benim. Nasıl dayanıyorsun
Ne yapayım nevrestenin antep yemekleri yuzunden bdv de kızı görsem aklıma yemek geliyor.Evet canım orda :))
Becereksiz olunca yapamayacagımı bildiğimden
Kız her zaman yemek konusulmuyor ki hersey konusuluyor
Evet canım orda :))
Becereksiz olunca yapamayacagımı bildiğimden
Kız her zaman yemek konusulmuyor ki hersey konusuluyor
Helloo
Velkam canım velkaaammmmHelloo
Olmazsa olmazımızHaaaa bide gıybet yapıyoruz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?