Dogru diyorsun canım kalabalık geldiler evde batmayan bir yer kalmamıslar bende yasayamazdım galiba :)Nasıl bekleyeyim kuzum, dağ gibi iki yığın dolapta temiz birşey kalmadı onlarıda öyle koyamazdım.
Koltuk kılıflarımda pratik yıkanan türden, içime sinmedi deli damarım tuttu yıkadım.
Havalar iyi olsa boya bile yaptırırım öyle bir ruh hali yani.
Sen yine buralardasın, kaptan oldun nöbetler arttı sanırım
Maşallah, sabah erkenden açıp, gece kapatıyorsun.Dogru diyorsun canım kalabalık geldiler evde batmayan bir yer kalmamıslar bende yasayamazdım galiba :)
Kaptan olmadan öncede hep burdaydım canım cokk Değişen birsey olmadı benim için :))
Yook canım o kadar yükselemem :))Maşallah, sabah erkenden açıp, gece kapatıyorsun.
Senin burada geleceğin parlak bence, geleceğin müdürü olursun bence.
Bak anlaşalım hayvanlar konusunda küfrederim beni. Mapısa atma
Yook canım o kadar yükselemem :))
O kadar kişi var ki bana sıra bile gelmez ::))
Tabiki torpil gecerim sana canım konuda özellikle hayvan olunca istediğini diyebilirsin :)
İki yastık iki yastıktır ama çok misafir geliyor ise ihtiyaç var ise atma canımÖzledim sizi canlar ama benim bu hafta full çeker işler. Yatak yorgan döktüm 3 gündür yıkanıyor, yıkamak dert değil kurumuyor. Kuru temizleme için ayırdıklarım var. Çöpe attıklarım var.
Ev kalk kudurum yani, koltuk kılıfları içime sinmedi yıkadım, kaloriferler kapansın nisanda yine yıkanacak.
Velhasıl evi kırklamaya devam.
Isler bitsin gelirim yaza mı gelirim, güzemi gelirim bilemedim artık.
Ben de gaza geldim 2 yastık attım
Ama atacak başka birşey bulamadım dolaplarda nevresim vs.
Hatta eksik buldum nevresimlerde, fiyatlar tavan yapmış.
Bir arkadaş söyledi a101 e çok güzel nevresim geliyormuş alan kullanan varmı, bir kez çok övdüler bimden aldım tövbe ettim o kadar dandikti ki.
Ama bunu söyleyen arkadaşım hep kaliteli kullanır çok beğenmiş.
Benim misafir için lazım,biliyorsunuz arada göçen kavimler uğruyor.
Çekiliş yapalım dedik katılır mısın canım
günaydın kuzumGünaydınnnnn ❤
İyiyim canım sen nasılsın keyifler nasıl bu hafta minimalist olmaya devam mı bu Arada çekiliş yapalım diyoruz kendi aramızda ufak bir limit belirleriz ne dersinnabersiniz kızalr nasıl gidiyor
iyidir befercim.sen nasılsın.tabi çok kararlıyım minimalistlik konusunda.İyiyim canım sen nasılsın keyifler nasıl bu hafta minimalist olmaya devam mı bu Arada çekiliş yapalım diyoruz kendi aramızda ufak bir limit belirleriz ne dersin
Çekiliş yapalım dedik katılır mısın canım
bakalım diğer kızların düşüncesi nedir?kimlik konusunda bende burası özel alan kalsin derdindeyim canım.
Yoksa hediye konusunda hiç problem yok kuzum
Dün gece geldim ortalığa bir bakındım, en son 3 kişiydilerbakalım diğer kızların düşüncesi nedir?
sadece befer antepliydi ama.kimler kabul ettiDün gece geldim ortalığa bir bakındım, en son 3 kişiydiler
Bence bu antepliler buluşur bi çay içer. Gidişat o
Aaa harikamo da antepli değilmiydisadece befer antepliydi ama.kimler kabul etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?