- 30 Ekim 2013
- 20.618
- 57.202
- 798
Oyle tabiki esimle her isim acele oluyor yarisinids unutuyorum aceledengerçekten mecbur öğrenilmesi gereken bir şey araba kullanmak.. zaruri ihtiyaç.. kimseye minnetin yok düşünsene
Insallah esimle haftada 2 yada 1 cikacagiz bakalim
Amin canim insallahrast gelsin
Güzel tanım valla çok beğendimhep diyorum ... valla araba ne eve benziyor ne kocaya benziyor ne bir arkaaş ne eş ne dost ne komşu... bambaşka bir tad bammbaşka bir güven :)
Hiç korkma canım hiç korkunu yenKuzum ben buyuk araclardan cok korkuyotum yoksa buda otomatik ama sen heyecani gorecektin kalbim agzimdaydi :)
Sen çık hayatım tek başına birde her gün her gün çık yoksa adepte olamazsınInsallah esimle haftada 2 yada 1 cikacagiz bakalim
Çekiliş yapıyoruz canım katılmak ister misin kendi aramızdaAmin canim insallah
Çekiliş yapıyoruz canım katılmak ister misin kendi aramızda
Tesekkur ederim canim da ben katılamam ailem burayı bilmediği için hediye almam da göndermem de sıkıntı ilerleyen zamanlarda inşallah katılırımevet hayde kıslar,Zipzip- HanimKelesimiGetir , clarke34 , minik kalp0753 aklıma gelen gelmeyen buyurun bakalım
ve Suhaaannn ... seni etiketliyemedim ondan bağırdım
Tesekkur ederim canim da ben katılamam ailem burayı bilmediği için hediye almam da göndermem de sıkıntı ilerleyen zamanlarda inşallah katılırım
Tesekkur ederim canim inşallah diğer cekilişlere katılırımzipzipcim belki biz birbirimize çıkacaktık
o vakit ben bizzat alr kendim getirirdim hediyemi alırdım da :))
hem tanımış olurlardı içleri rahat ederdi.. sen ufaktan ufaktan buradan haberdar etmeye başla istersen.. çok aktivitelerimis olabilir burada.. senin de mahrum kalmanı istemem valla
Tesekkur ederim canim inşallah diğer cekilişlere katılırım
Ayy ben tek cikamam canim vallaSen çık hayatım tek başına birde her gün her gün çık yoksa adepte olamazsın
Ne icin canim gormedim benÇekiliş yapıyoruz canım katılmak ister misin kendi aramızda
Asıl o vakit öğreneceksin inan bana ...Ayy ben tek cikamam canim valla
evet hayde kıslar,Zipzip- HanimKelesimiGetir , clarke34 , minik kalp0753 aklıma gelen gelmeyen buyurun bakalım
ve Suhaaannn ... seni etiketliyemedim ondan bağırdım
Cok isterdim ama katilamam canim ben ucretsiz izindeyim suan alamamAsıl o vakit öğreneceksin inan bana ...
harikamo bana hediye etmek istedi içinden gelmiş bende çekiliş yapalım dedim şimdilik üç kişiyiz öyle bayram değil seyran değil gönlümüzden geçti yani
Hosgeldin canım özledik seni❤Özledim sizi canlar ama benim bu hafta full çeker işler. Yatak yorgan döktüm 3 gündür yıkanıyor, yıkamak dert değil kurumuyor. Kuru temizleme için ayırdıklarım var. Çöpe attıklarım var.
Ev kalk kudurum yani, koltuk kılıfları içime sinmedi yıkadım, kaloriferler kapansın nisanda yine yıkanacak.
Velhasıl evi kırklamaya devam.
Isler bitsin gelirim yaza mı gelirim, güzemi gelirim bilemedim artık.
Ben de gaza geldim 2 yastık attım
Ama atacak başka birşey bulamadım dolaplarda nevresim vs.
Hatta eksik buldum nevresimlerde, fiyatlar tavan yapmış.
Bir arkadaş söyledi a101 e çok güzel nevresim geliyormuş alan kullanan varmı, bir kez çok övdüler bimden aldım tövbe ettim o kadar dandikti ki.
Ama bunu söyleyen arkadaşım hep kaliteli kullanır çok beğenmiş.
Benim misafir için lazım,biliyorsunuz arada göçen kavimler uğruyor.
Nasıl bekleyeyim kuzum, dağ gibi iki yığın dolapta temiz birşey kalmadı onlarıda öyle koyamazdım.Hosgeldin canım özledik seni❤
Havaların az ısınmasını bekleseydin cook soguk havalar canım dikkat et üşütme
Nevresim olayını da hiç anlamıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?