İlgincmis ayarları mı var acaba :)))Kaç günlerdir yazıyorum bende olmamıştı hiç ilgünç yani.
Ayyy çok kuskunç bir bölümdü o, bir de kadının iyi bir işi mesleği var ama hasta manyak
İlgincmis ayarları mı var acaba :)))
Telefondan yazıyorsan acaba güncelleme mi geldi, yada uygulama mı yüklü ona mı güncelleme geldi ki
Eki Görüntüle 2240268
Burdan değişiklik yapmıs olabilirsin ablacım :))
Eki Görüntüle 2240268
hımm bende öyle bir özellik yok biyerlerden aktifmi etmek gerekiyor.ben takip ettiğim konuara topluca girip yeni mesaj varmı diye bakıp öyle görüyorum.millatta önceden kalmış benim hesapBana geliyor simdi bu sayfadan cıkar cıkmaz sen yazınca SUHAN yazdı diyor,
Ama senden sonra yazanın bilgisi gelmiyor
OMG naptın bacımhımm bende öyle bir özellik yok biyerlerden aktifmi etmek gerekiyor.ben takip ettiğim konuara topluca girip yeni mesaj varmı diye bakıp öyle görüyorum.millatta önceden kalmış benim hesap
Bildirimleri actıgında en altta bildirim ayarları yazıyor ordan Attıgım ekran cıkıyor :)))hımm bende öyle bir özellik yok biyerlerden aktifmi etmek gerekiyor.ben takip ettiğim konuara topluca girip yeni mesaj varmı diye bakıp öyle görüyorum.millatta önceden kalmış benim hesap
Biz osursan duyacak boyutta bildirim alıyoruzbildirim ayarlarına girmem lazım sanırım
Eki Görüntüle 2240268
Bazen bildirimlerden yazılanları kacırıyorum :)))Biz osursan duyacak boyutta bildirim alıyoruz
Seni etiketlemeden yazdim abla bak bakalım, geldi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?