o yıllardır vardı sanki.ben yıllardır kullanırım onu ama yenimi simge koymuşlarEvet buda yeni çıktı,konu başlıklarında bir imge var gözlük gibi bişi ona tıklayınca izleniyor yazıyor.
etme gülommmmSen gel ben sana bi yemek hazırlayayım uygulamalı göstereyim
Bu uzun süredir var sanki ama ben 6 aydır yazıyorum :))))-SUHAN-, 2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır) adlı konuya cevap yazdı. Bu mesajdan sonra başkası da mesaj yazmış olabilir.
Şimdide öyle ileti geliyor önceden yoktu bu topiklerde.
geçen bi profla karısının evi vardı kitap vs. tıklım tıklım sadece adım atacak kadar koridorlar oluşmuş evde oturmak içinde koltuk kadar yer boş.o çok hüzünlüydüSeyterme o zaman bide temizlikle ilgili olanlar var onlar tam dehşet.
Fena desene .
Bu uzun süredir var sanki ama ben 6 aydır yazıyorum :))))
geçen bi profla karısının evi vardı kitap vs. tıklım tıklım sadece adım atacak kadar koridorlar oluşmuş evde oturmak içinde koltuk kadar yer boş.o çok hüzünlüydü
Ben cook fazla sayfada olunca bildirimlerde görüyorum ama sayfaya giris yapmadıysam bilgi gelmiyor sayfaya girene kadarBen yeni fark ettim hatta dün oldu..
Bunlar iyi lifetime da amerikan yapım hoarders diye bir proğram var, çok daha beter.Ben yeni fark ettim hatta dün oldu..
Bunlar ingiltere'den programlar halkın yüzde bilmem kaçı böyleymiş.
Ben cook fazla sayfada olunca bildirimlerde görüyorum ama sayfaya giris yapmadıysam bilgi gelmiyor sayfaya girene kadar
Bunlar iyi lifetime da amerikan yapım hoarders diye bir proğram var, çok daha beter.
bildirim bana hiç gelmiyor beğeni ve alıntılarla ilgili bbildirim geliyor sadece.konu takip yıllardır vardıBen cook fazla sayfada olunca bildirimlerde görüyorum ama sayfaya giris yapmadıysam bilgi gelmiyor sayfaya girene kadar
Heryerde oluyor ablacım :)))Yemek topiğindede var .
Bana geliyor simdi bu sayfadan cıkar cıkmaz sen yazınca SUHAN yazdı diyor,bildirim bana hiç gelmiyor beğeni ve alıntılarla ilgili bbildirim geliyor sadece.konu takip yıllardır vardı
Heryerde oluyor ablacım :)))
Bizim zayıflama takımına yazıp buraya geliyorum biri yazdı diye bildirim geliyor :))
Tam hatırlamıyorum ama ben sanırım 3-4 yıl oldu buralara geleli hep vardı sanki.Aynen öyle oluyor,daha önce olmuyordu..
Ben geldiğimden beri var ablacım :))Aynen öyle oluyor,daha önce olmuyordu..
Bir de aklımda sürekli şu japon hatun var, hani çöpten yemek toplayıp misafir çağıran
Tam hatırlamıyorum ama ben sanırım 3-4 yıl oldu buralara geleli hep vardı sanki.
Ayyy çok kuskunç bir bölümdü o, bir de kadının iyi bir işi mesleği var ama hasta manyakEvet ilk bölüm en cimri o seçildi galiba youtube yazıncada o çıkıyorarkadaşlarıda bile bile yemeğe gidiyorr
Ben geldiğimden beri var ablacım :))
Ama işte öncesi hiç yazmamıstım :))
Telefondan yazıyorsan acaba güncelleme mi geldi, yada uygulama mı yüklü ona mı güncelleme geldi ki2 gün önce filasn fark ettim bende,sayfada yazdıktan sonra mesela sen mesajı yazıyorsun bana ileti geliyor senden sonrası mesaj yazmış olabilir diyor.
2 -3 gün öncesine kadar bendeböyle bişi olmuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?