2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ay ben onu açmayayım zaten alıntılarla etiketlere bazen zor yetişiyorum araya kaynıyor bide onu açarsam bildirimler çoşar
Evet coşuyor ve bildirimlerin hepsine bakamıyorsun etiketlemeler bile araya kaynıyor bende, bazende iyi oluyor. Biri sayfaya girse haberin oluyor

10 konu takip etsen günde 100 bildirim kafadan ordan gelecek yuhhh ne gerek varrr.takibe alın lennnnnn geyik topiğimizi.uğraşmayın bildirimle neyinle bi tık uzakta aramanıza bile gerek yok.zira hala iki saat bölümleri tarayıp anca konuya ulaşanlar var

Girip cıktıkca geliyor bildirim simdi burdan gideyim siz yazın bakmazsam girene kadar bildirim almıyorum :))

Evet coşuyor ve bildirimlerin hepsine bakamıyorsun etiketlemeler bile araya kaynıyor bende, bazende iyi oluyor. Biri sayfaya girse haberin oluyor
takip listesine girince daha kolay gibi yeni mesaj yazılan konu varsa üstte alıyor.böyle bildirimlerle boğuşmak can sıkıntısı benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…