biraz önce baktım.halbuki heryeri kurcalarım.enteresanBildirimleri actıgında en altta bildirim ayarları yazıyor ordan Attıgım ekran cıkıyor :)))
oyyyy tıhandım haaaaaBiz osursan duyacak boyutta bildirim alıyoruz
ay ben onu açmayayım zaten alıntılarla etiketlere bazen zor yetişiyorum araya kaynıyor bide onu açarsam bildirimler çoşarBazen bildirimlerden yazılanları kacırıyorum :)))
O zaman acma sen :))))ay ben onu açmayayım zaten alıntılarla etiketlere bazen zor yetişiyorum araya kaynıyor bide onu açarsam bildirimler çoşar
Evet coşuyor ve bildirimlerin hepsine bakamıyorsun etiketlemeler bile araya kaynıyor bende, bazende iyi oluyor. Biri sayfaya girse haberin oluyoray ben onu açmayayım zaten alıntılarla etiketlere bazen zor yetişiyorum araya kaynıyor bide onu açarsam bildirimler çoşar
Orası kalmıs demek ki neyse öğrenmiş oldunbiraz önce baktım.halbuki heryeri kurcalarım.enteresan
yani.mantıklı olan o bence..neyymiş suhan son mesaj yazımış..neymiş xxx diyette son mesaj yazmış..hiç gelemem sıkıntıyaO zaman acma sen :))))
Girip cıktıkca geliyor bildirim simdi burdan gideyim siz yazın bakmazsam girene kadar bildirim almıyorum :))10 konu takip etsen günde 100 bildirim kafadan ordan gelecek yuhhh ne gerek varrr.takibe alın lennnnnn geyik topiğimizi.uğraşmayın bildirimle neyinle bi tık uzakta aramanıza bile gerek yok.zira hala iki saat bölümleri tarayıp anca konuya ulaşanlar var
Pratik bir yöntemi var onun senin son msj bakmazsam senden sonra yazanları görmemyani.mantıklı olan o bence..neyymiş suhan son mesaj yazımış..neymiş xxx diyette son mesaj yazmış..hiç gelemem sıkıntıya
takip listesine girince daha kolay gibi yeni mesaj yazılan konu varsa üstte alıyor.böyle bildirimlerle boğuşmak can sıkıntısı benim içinEvet coşuyor ve bildirimlerin hepsine bakamıyorsun etiketlemeler bile araya kaynıyor bende, bazende iyi oluyor. Biri sayfaya girse haberin oluyor
Benim için iyi oluyor :))yani.mantıklı olan o bence..neyymiş suhan son mesaj yazımış..neymiş xxx diyette son mesaj yazmış..hiç gelemem sıkıntıya
cahillik başa belaOrası kalmıs demek ki neyse öğrenmiş oldun
Ben de onu bilmiyorum takip ediyorum, ama liste nerede bilmiyorum.takip listesine girince daha kolay gibi yeni mesaj yazılan konu varsa üstte alıyor.böyle bildirimlerle boğuşmak can sıkıntısı benim için
Pratik bir yöntemi var onun senin son msj bakmazsam senden sonra yazanları görmem
Sen konu sahibisin aç bildirimi, her geleni karşıla bi cvp yaz edepsiz.cahillik başa bela
zırt hemen başlarındayım diyosunBenim için iyi oluyor :))
Simdi ben burdayken takıma biri yazsa direk görüyorum :))
en üstte izlenen konular diyor,.ikinci araç çubuğundaBen de onu bilmiyorum takip ediyorum, ama liste nerede bilmiyorum.
Aynen öyle de bu ara sakin takım :)))zırt hemen başlarındayım diyosun
Tabi kaptansın sen, ev sahibi gireni çıkanı bilmeliBenim için iyi oluyor :))
Simdi ben burdayken takıma biri yazsa direk görüyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?