Tesekkur ederim canim ❤Ok özelden yollarım sana bir bakayim sunumlara
Simdi gordum ne degisik olmus endemi gida biyasi kullanacaksinSenin için Kırmızı örtü sercem abla
Yook canım kullanmam sadece Kırmızı olunca ilgi cekiyor ya o yüzden diyorum bende mi yapsam diye :)))Simdi gordum ne degisik olmus endemi gida biyasi kullanacaksin
Bilmem ki ben mesela oyle seyleri sevmiyorum ama soyle guzel sobiyet baklava yada serbetli kurabiyede guzel oluyor neyse ben diyetteyim niyetimi bozmayayimYook canım kullanmam sadece Kırmızı olunca ilgi cekiyor ya o yüzden diyorum bende mi yapsam diye :)))
Gıda boyasını sevmem ben de, doğal çilek reçeliyle sos yaparım sadece.Bilmem ki ben mesela oyle seyleri sevmiyorum ama soyle guzel sobiyet baklava yada serbetli kurabiyede guzel oluyor neyse ben diyetteyim niyetimi bozmayayim
Tarifler dagıtıldı canım onlar kapıldı hemen :))Bilmem ki ben mesela oyle seyleri sevmiyorum ama soyle guzel sobiyet baklava yada serbetli kurabiyede guzel oluyor neyse ben diyetteyim niyetimi bozmayayim
Yaparsin neden olmasin sana guveniyorum :)Tarifler dagıtıldı canım onlar kapıldı hemen :))
İstesemde yapamam onları o kadar becerikli değilim :)))
Tatlı konusunu kapatalım en iyisi :))
Tesekkur ederim canim ❤Yaparsin neden olmasin sana guveniyorum :)
Günaydın :))
Kilo verebiliyorsan güzeldir :))
Kilo verebildin mi 2-3 haftadır dikkat ediyorsun sanırım
Misafirlerin gelmesi büyük engel diyettehaayyırrr
misafriler peşimi bırakmıyor zipzip ya.. onlarla beraber hominigırtlak yapıyorumm
HanimKelesimiGetir abla geçmiş olsun.. önlem amaçlı ne yapılıyorsa hepsini yap..
senin avatarını sevsinler cool hatunumGünaydın canlar
üstte foruma tıkla alt başlıklar çıkıyorTakip edilen konuları bulamiyorum
oww naptın haftasonu çokmu kaçamağınYinemicanim boynunda fitik yada duzlesme varsa pc basinda calismakta bas agrisi yapiyor bende oyle oluyordu diyet dun annemdeydim +800 ile haftaya vasladim
Dun Anneme gittim yeterlimioww naptın haftasonu çokmu kaçamağın
Daha birde hazirlamis eve gotur diye aldim.dedim almadim sabah aramis soyleniyorfazlasıyla
Merci canım, yeni sürümle yenilendim ben desenin avatarını sevsinler cool hatunum
Şimdi çıktı daha önce yoktu, mobil uygulamayı kapattım belki ondandırüstte foruma tıkla alt başlıklar çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?