öyle bi zaman geliyorki eski sürümü hataırlamaz oluyor insan.yazadıkça gözde alışacak kafadaben yeni forum alışırım diyorum da bir şeyler eksik geliyor. Zaman alacak.
nick değilde şöyle eli sopalı bir avatar olabilir kaptanlık içinOlabilir değişsem mi nickimi acaba asıl zıpzıp gelirse beni vurabilir
Ben de 45 dk video var, 15 dk yaparsam 1mil diyorum kuzum. Kendimce böyke çözdüm.
moruda sevemedim ben.keşke herkes istediği rengi kullanabilse.zırt vırt değiştirirdimbir de mavi renkten vazgeçilmiş olması çok iyi olmuş. doğru tercih.
Di mi benim ki cocuksu duruyornick değilde şöyle eli sopalı bir avatar olabilir kaptanlık için
Bağırma normal konuşsanda duyuluyor yawrimoya ben kapalı odada tek başıma konuşuyormuşum gibi.sizde başka odalardaymışsınız gibi.anki bağırarak yazıyorum.nasıl bi kafa lan benim kafa
Teşekkürler başlıyorum şimdi
Bu daha iyi oldu. Diğeri uzun biraz. Şimdilik bununla başlıyım zamanla geçerim diğerine.bu işini görürmü
ben sevdim.moruda sevemedim ben.keşke herkes istediği rengi kullanabilse.zırt vırt değiştirirdimbugünkü moduma uymadı diye
neden öyle?ya ben kapalı odada tek başıma konuşuyormuşum gibi.sizde başka odalardaymışsınız gibi.anki bağırarak yazıyorum.nasıl bi kafa lan benim kafa
Haydi bende 1 mil daha yapayım o haldeTeşekkürler başlıyorum şimdi
Di mi benim ki cocuksu duruyor
Hemen avatar arayasına gireyim
bilmorumkineden öyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?