- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
haayyırrr
misafriler peşimi bırakmıyor zipzip ya.. onlarla beraber hominigırtlak yapıyorumm
HanimKelesimiGetir abla geçmiş olsun.. önlem amaçlı ne yapılıyorsa hepsini yap..
Selam hosgeldin canım ❤Selam gızlar,alıştınız mı yeni düzene:)
Selam gızlar,alıştınız mı yeni düzene:)
Selam gızlar,alıştınız mı yeni düzene:)
Ben çok yadırgadım hadi sizler yine eskiden beri üyesiniz,ben daha yeniyim bana noluyorsa :)))
Bende yeniyim eylülden beri aktif kullanıyorım :)))Ben çok yadırgadım hadi sizler yine eskiden beri üyesiniz,ben daha yeniyim bana noluyorsa :)))
Ondan değil aslında aradıklarımızı bulamıyorduk bazen zamanla alışacağız bizlerde.
Ondan değil aslında aradıklarımızı bulamıyorduk bazen zamanla alışacağız bizlerde.
Bende yeniyim eylülden beri aktif kullanıyorım :)))
Umarım alışırız,ilk güncelleme yapıldığı gün güncelleme yapıldığından da haberim yoktu akşama kadar giremedim baya tırstım:)
Ilk hali kabus gibiydi, yavaş yavaş normale döndü. Bir baktım yazmayı geç msj okunmuyor. Ekrana sığmıyordu.Umarım alışırız,ilk güncelleme yapıldığı gün güncelleme yapıldığından da haberim yoktu akşama kadar giremedim baya tırstım:)
2 yıl önce üye oldum canım da girmeden okuyordum :))Aa ciddi misin,ben nedense seni çok eski sanıyorum:)
2 yıl önce üye oldum canım da girmeden okuyordum :))
Bu arada nickim bu değildi sonradan değiştim belki başkası ile karıstırıyor olabilirsin:)
Pc daha rahat abla, telefonlar berbattı.Bende sorun olmadı hiç gerçi pc'den giriş yapıyorum ..
Pc daha rahat abla, telefonlar berbattı.
Şuan tek sorun farklı ekran olması ilk gün deli olmuştum
Olabilir değişsem mi nickimi acaba asıl zıpzıp gelirse beni vurabilirEski zıpzıp vardı onunla karıştırmış olabilir herhalde:))
Bunu wc ye dahi götürüyorum ya telefondan vazgeçememAynen zati telefonla yazmak bana cinnet geçirtiyordu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?