- 30 Ekim 2013
- 20.612
- 57.201
- 798
Valla satan kadın var dedi belki de yoktur canım nasılsın neler yapıyorsunOlabilir ıspanakta, benim aldığımda yok ama olsa güzel olur.
Kahvaltida vazgeçilmezim oldu benimde.
Iyiyim canım, diyet spor başkaca bir derdim yok şükür.Valla satan kadın var dedi belki de yoktur canım nasılsın neler yapıyorsun
Terbiyesizleşmeİçli köfte ekmeğe sarılıp yenir
Sen antepliydin demi :)İçli köfte ekmeğe sarılıp yenir
Hava çok güzel geldiğimiz yerde yağmur varmış burda misss gibi hava.... Geziyoruz dolaşıyoruz suya girdim bugün yürüdüm epey yeşillik her yerIyiyim canım, diyet spor başkaca bir derdim yok şükür.
Sen neler yapıyorsun asıl haberler sende, yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat
Bende marasta ve anteplilerde gormustum
Ben gorunuyormuyumOnline olanlarıda görüyoruz msjlarda ne güzel
Sen milyonerler kulubundesin yawrimo görünmezsinBen gorunuyormuyum
He yaw cok zenginim piyango bana cikti aslindaSen milyonerler kulubundesin yawrimo görünmezsin
Ben de verecem parasını, binicem üstüne vurucam kırbacı ama ekstremde görünecek diye yapmadım.He yaw cok zenginim piyango bana cikti aslinda
Hahaha:) yap bacim yap zengin gosterir kurk gibiBen de verecem parasını, binicem üstüne vurucam kırbacı ama ekstremde görünecek diye yapmadım.
Bankaya gidecem
Vay komşuyuz demek ki bende adıyamanlıHava çok güzel geldiğimiz yerde yağmur varmış burda misss gibi hava.... Geziyoruz dolaşıyoruz suya girdim bugün yürüdüm epey yeşillik her yer
Ne hoş hiç gitmedim ben Adıyamana sadece Nemrut a gittim
Vay komşuyuz demek ki bende adıyamanlı
Çok ilginç bir damak tadımız var vallaBende marasta ve anteplilerde gormustum
Pardon pardonTerbiyesizleşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?