2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Dunden sebzeli kiyma ve karnabahar yemegi var yanina yogurtlu birseyler yapabilirim
Afiyet olsun canım. Karnabahar yarın alayım bende, diyette ayri bir güzel oluyor zeytinyağlı soğuk soğuk yerim ıııımmm.
Ben de dondurucudan patlıcan çıkardım, biraz pişirip koyuyorum zaten. Birde dondurucudan doğanmış domates. Zeytinyağlı yaptım, kıstım altını geldim buraya.

Ay ben bu yaz hamileydim ve kotuydum kislik dogru duzgun birsey yapamadim ama Nasip olursa bu yaz ne bulursam buzluga atacagim cok zorlandim cunku

Ay ben bu yaz hamileydim ve kotuydum kislik dogru duzgun birsey yapamadim ama Nasip olursa bu yaz ne bulursam buzluga atacagim cok zorlandim cunku
Aslında bu yaz bende çok fazla yapamadım memlekete gidemedim o dönem.
Evde patlican, domates, fasülye yaptım koydum.
Annemle menemen, domates sosu, kahvaltılı k sos, kuru dolma çesitleri yapardık. Inst. Siparis verdim mecburen.
Ama bu yıl nasip olursa hepsini kendim yapmak istiyorum.
Hem dogal hem pratik 10 dk yaptım. Hepsi dogranmış olunca.
Bu yıl burada da paylaşalim neler yapıyoruz. Unuttuğumuz kalmasın, stoklu girelim kışa

Kesinlikle canim ben birde domates dilimleyip tuzlayip ayiyordum yemeklere cok guzel oluyordu biber dogrardim bu yil kabak falanda aticam

Kesinlikle canim ben birde domates dilimleyip tuzlayip ayiyordum yemeklere cok guzel oluyordu biber dogrardim bu yil kabak falanda aticam
Domates kurutmayı denemek istiyorum bende, hep alıyordum ama bu yıl denemek istiyirum.
Kabak patlican domates minik minik kurutulup kavuracaksın, sarmısaklı yogurtla offff.
Ama ona ekmek banmak lazım

Birde, domates, biber, pirasa, kereviz, nane, fesleğen, maydanoz kurutup öğütülüyor. Onu denemek istiyorum inşallah yapabilirim. Onu da alıyordum yöresel pazarlardan, kendim yapmak istedim. Çorbaya, yemeklere, patatese, yumurtaya çok yakışıyor. Çok güzel bir çeşni bilmeyen varsa tavsiye ederim

Nane ve maydanoz her yıl annem köydeki bahceden toplayıp kurutuyor ama diğerlerini hiç yapmayız

BeypazarındA dün buna benzer bir karışım aldı teyzem çorbalara kullanıyor ıspanak ta vs oluyormuş içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…