Maşallah maşallah :)Ben bugün 3 mil yaptım bi onu bilirim. Aksam 4 mil olur insallah
Kaynanayı bıraktım anneme geldim, az da anneme hizmet ediyimhoşgeldizniz.çay demleniyor.clarke kalk kız çayları koyuver.ben bi hoş geldin faslı yapayımhep kaynanamı yapacaksın piskevitli pastaları
Merak etme, iyi ev sahipliği yaparızben kaçar.evi boş bırakmayın yeni misafirlerimiz çok
Masadan artanları da toplayıp pay edeyim mi, pinti gibiyabancılık çekmesinler.pastaları ince kesin herkese yetsin.yarın gelirken yeni alırım
Sen bize gel abla, kural mural yok. Kafamıza göre. Birbirimizi gazlayarak devam eden orjinal bir sistem
Sana da maşallah canım, hem hizmet sevap pointlerin yanına egzersiz pointte yazıyıyor. Bir taşla 2 kuşMaşallah maşallah :)
Kaynanayı bıraktım anneme geldim, az da anneme hizmet ediyim
Merak etme, iyi ev sahipliği yaparız
Balkon çay cigara tam benlik, tereyağı olmasın peki. Haricinde leblebi var o da sana gaz yapıyordu dimi.Çayım bergomatlı olacak ona göretereyağ yemem kokusu bayar,ayrıca cigarada içiyorum balkon yeter .
Balkon çay cigara tam benlik, tereyağı olmasın peki. Haricinde leblebi var o da sana gaz yapıyordu dimi.
Tamam yoğurt, peynir, roka salata(cıksss canım rakı yok)
Masanın altından sana köpek öldüren veririmLeblebiyi az alayım bari gene gaz yapmasın.
Rakı nasıl yok ben alayım olurmu
Bu sevaplar yeter banaSana da maşallah canım, hem hizmet sevap pointlerin yanına egzersiz pointte yazıyıyor. Bir taşla 2 kuş
Hizmete lesli 4mil devam edersin sendeBu sevaplar yeter banapompilipompişkom gelse de hizmetler sona erse
Masanın altından sana köpek öldüren veririm
Hadi ya gelseydin dikizliyecegineBen de senin evi çok dikizledim, temizlikte
Vişne votka vişne votka 300 500Bende vişne suyu isterim
O olur bak.Hizmete lesli 4mil devam edersin sende
Geldim birgün 5 dk topladim evi ertesi gun akşama ev topluydu
Hadi ya gelseydin dikizliyecegine
Ben öğlen 2 de yedim acıkırsam yulaf ve yogurt yicem :)))Yemek saati hadi bakalım akşama neler var, bende yok. Corba var bir tek
Ben öğlen 2 de yedim acıkırsam yulaf ve yogurt yicem :)))
Kolay gelsin canım görüşürüzyok ben yogurt ve leblebi yedim akşam yemeğinde bir sebze olsa güzel olacak. Gideyim dolaba bir gireyim ne var ne yok. Ben diyette iyice salıyorum pompilolitom aç kalıyor. Akşam görüşürüz.
Hahha ben ikisinide icmiyorum neyse cay icek bizgazoz içerim ben.gazozdu en son içtiğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?