- 20 Mart 2008
- 142.081
- 214.225
- 1.423
- 60
Eki Görüntüle 2243211 afiyet olsun
Alım mı bilet sana olur mu
amin hepimize canımmmmAllahım sanada sağlıkla oturmayı kullanmayı nasip etsin
aa süper yaa.. sağlık için de çok faydası olur bu kürün yapmak lazım sağol befercim :)Hanımlar her sabah aç karnına ystım limon kabuğu rendeleyip o ysrım limonu sıkıyorum içine ben yarım çay kaşığı toz zencefil atıyorum yada yaş zencefil rendeleniyor Bir çay bardağı su ile karişltırılıyor fondip yapıp kabuklarıyla birlikte içiyorum 7gü inlük bir kur bugün 4.günü tartılmadım ama pantolon hrp düşüyor daraltıyorum onları tavsiye ederim haftalık 2/1 bünyeye göre kayıplar var
Walla bence hemen başlasın, hem diyet yapıyor hem hoş sohbet.
Velvette işyerinize bekleniyorsunuz.
Kahvesizlikten ayılamadık
diyet yapması ayrıca iyi olmuş.ilk günden böyle gecikirse
hoş geldin.. ben kaçırıdm galiba.. neresi orası yaaGeldim geldim burada saat daha 8.30 acıyın hanımlar
hoş geldin.. ben kaçırıdm galiba.. neresi orası yaa
Hanımlar her sabah aç karnına ystım limon kabuğu rendeleyip o ysrım limonu sıkıyorum içine ben yarım çay kaşığı toz zencefil atıyorum yada yaş zencefil rendeleniyor Bir çay bardağı su ile karişltırılıyor fondip yapıp kabuklarıyla birlikte içiyorum 7gü inlük bir kur bugün 4.günü tartılmadım ama pantolon hrp düşüyor daraltıyorum onları tavsiye ederim haftalık 2/1 bünyeye göre kayıplar var
Canım sen söylesene saat farkını, karga kahvaltısını etmeden kahve istemiş olduk biz deGeldim geldim burada saat daha 8.30 acıyın hanımlar
Odalar da büyük iki kişilik küvet var havuz genel otelin orda varOhhh misi gibi kahvelerde geldi .
Havuzu varsa anında geliyorum:))
Valla iyi geldi limon tansiyon a da iyi geliyor deneü sabahları aç karnınaamin hepimize canımmmm
aa süper yaa.. sağlık için de çok faydası olur bu kürün yapmak lazım sağol befercim :)
günaydınlar hayırlı cumalar kadınlar günümüz kutlu olsun
Odalar da büyük iki kişilik küvet var havuz genel otelin orda var
Abla tadı güzel ağır değil dene bence üç kiloya kadar veren olmuş ama bende o kadar olmadıBu iyiymiş denemek lazım hemen.
Abla tadı güzel ağır değil dene bence üç kiloya kadar veren olmuş ama bende o kadar olmadı
18martta günümüz bitiyor abla daha burdayız yaniİyiymiş keyfini çıkar,ne zaman dönüyorsun evine.
slm verip gideyim.
suhan gitme.. pazaretsiye kadar bend eyokum.. iki kelma laf edelim hazır sakinken.. bu arada zipzipppppp canım benimm ösledim nerelerdesin yaaslm verip gideyim.
Kimi der ki kadın
Uzun kış gecelerinde yatmak içindir.
Kimi der ki kadın
Yeşil bir harman yerinde
Dokuz zilli köçek gibi oynatmak içindir.
Kimi der ki ayalimdir,
Boynumda taşıdığım vebalimdir.
Kimi der ki hamur yoğuran.
Kimi der ki çocuk doğuran.
Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal.
O benim kollarım, bacaklarım, başımdır.
Yavrum, annem, karım, kızkardeşim,
Hayat arkadaşımdır.
Nazım Hikmet Ran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?