2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Hanımlar her sabah aç karnına ystım limon kabuğu rendeleyip o ysrım limonu sıkıyorum içine ben yarım çay kaşığı toz zencefil atıyorum yada yaş zencefil rendeleniyor Bir çay bardağı su ile karişltırılıyor fondip yapıp kabuklarıyla birlikte içiyorum 7gü inlük bir kur bugün 4.günü tartılmadım ama pantolon hrp düşüyor daraltıyorum onları tavsiye ederim haftalık 2/1 bünyeye göre kayıplar var

Bugün sabahtan işlerim vardı canım simdide evde değilim calısıyorum o yüzden cook gelemedim :)
Kolay gelsin zipzipcımmm. Yarın da yoğun geçer takımda :)
Yapabilsem keşke, baya etkili olduğunu biliyorum.1 ayda gözle görülür farkları vardı.
Helal olsun sana da
Kaç kez bitirdin?
Amannn bu jillian dediğiniz bilmem kaç aşama özel bir proğram var o mu. Yok ben almayayım. Arkadaşımın eşi yapmıştı oysa ben felç olurum
3 aşama doracım, 10 ar günlük ama pertini çıkarıyor insanın

Maşallah befercim bomba gibi döneceksin yani

Merak ettim du bi bakeeem

Saol canım ❤
Aynen cumaları benim için cook yogun geciyor :))

Maşallah befercim bomba gibi döneceksin yani
Ayy inşallah arada kaçıyor valla içim rahat etmiyor teyzem diyor ki sen aç yaşıyorsun yoo dedim aç değilimde çok yemiyorum hayret ediyorlar çünkü önce epey iştahım vardı çay kahve içmiyorum geçiyor öyle hayat. Günlük sekiz bin adımdan aşağı düşmüyorum bizimkiler seviyor gezmeyi mecbur arkalarında dolaşıyorum bugün kantoron yağı terapisi yaptık tüm vücudu yağladık saçlarda dahil

Ohhh sefan olsun. Hem ruhun hem bedenin rahatlamıştır.

nasılsınız.haftanın benim için son iş günü
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın keyifler nasıl minimalist lik nasıl gidiyor bu haftaki plan nedir.... Ben geziyorum dolaşıyorum uzaklaşmak iyi geldi kafamda çok düşünüyordum şimdi ı kadar değil diyetime dikkat ediyorum arada kaçıyor ne yapayım

çok sevindim senin adına canım.bu hafta belki dolanabiliriz biyerleregeçen haftalarda gitecektik olmadı.çocuklar baya sıkıldı..gidemezsek hiç yapmadığım bişey yapıp eve iş götüreceğim.ay sonuna kadar bitirmem lazımşuan benimde çok ihityacım var dinlenmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…