- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Aa ben ormanın çiftliğin dağ bayırın içinde yaşıyorum valla
Olsun, adım da sayıyor musun
Benim telefon sayıyor ya o çok iyi oluyor
10000_15000 adım genelde bazen 8000 oluyor.
Programın en zor kısmı 2. kısım bence
3 bile daha kolay
Ben herkesi Jilliana teşvik etmemle biliniyorum bak
Benim albüm fotolarında öncesi sonrası var hatta ya o kadını görsem hediye paketi falan yollıcam yani o kadar müteşekkirim şu programa
Kolay gelsin zipzipcımmm. Yarın da yoğun geçer takımda :)Bugün sabahtan işlerim vardı canım simdide evde değilim calısıyorum o yüzden cook gelemedim :)
Yapabilsem keşke, baya etkili olduğunu biliyorum.1 ayda gözle görülür farkları vardı.Programın en zor kısmı 2. kısım bence
3 bile daha kolay
Ben herkesi Jilliana teşvik etmemle biliniyorum bak
Benim albüm fotolarında öncesi sonrası var hatta ya o kadını görsem hediye paketi falan yollıcam yani o kadar müteşekkirim şu programa
3 aşama doracım, 10 ar günlük ama pertini çıkarıyor insanınAmannn bu jillian dediğiniz bilmem kaç aşama özel bir proğram var o mu. Yok ben almayayım. Arkadaşımın eşi yapmıştı oysa ben felç olurum
Maşallah befercim bomba gibi döneceksin yaniHanımlar her sabah aç karnına ystım limon kabuğu rendeleyip o ysrım limonu sıkıyorum içine ben yarım çay kaşığı toz zencefil atıyorum yada yaş zencefil rendeleniyor Bir çay bardağı su ile karişltırılıyor fondip yapıp kabuklarıyla birlikte içiyorum 7gü inlük bir kur bugün 4.günü tartılmadım ama pantolon hrp düşüyor daraltıyorum onları tavsiye ederim haftalık 2/1 bünyeye göre kayıplar var
Merak ettim du bi bakeeemKolay gelsin zipzipcımmm. Yarın da yoğun geçer takımda :)
Yapabilsem keşke, baya etkili olduğunu biliyorum.1 ayda gözle görülür farkları vardı.
Helal olsun sana da
Kaç kez bitirdin?
3 aşama doracım, 10 ar günlük ama pertini çıkarıyor insanın
Saol canım ❤Kolay gelsin zipzipcımmm. Yarın da yoğun geçer takımda :)
Yapabilsem keşke, baya etkili olduğunu biliyorum.1 ayda gözle görülür farkları vardı.
Helal olsun sana da
Kaç kez bitirdin?
3 aşama doracım, 10 ar günlük ama pertini çıkarıyor insanın
Ayy inşallah arada kaçıyor valla içim rahat etmiyor teyzem diyor ki sen aç yaşıyorsun yoo dedim aç değilimde çok yemiyorum hayret ediyorlar çünkü önce epey iştahım vardı çay kahve içmiyorum geçiyor öyle hayat. Günlük sekiz bin adımdan aşağı düşmüyorum bizimkiler seviyor gezmeyi mecbur arkalarında dolaşıyorum bugün kantoron yağı terapisi yaptık tüm vücudu yağladık saçlarda dahilMaşallah befercim bomba gibi döneceksin yani
Ohhh sefan olsun. Hem ruhun hem bedenin rahatlamıştır.Ayy inşallah arada kaçıyor valla içim rahat etmiyor teyzem diyor ki sen aç yaşıyorsun yoo dedim aç değilimde çok yemiyorum hayret ediyorlar çünkü önce epey iştahım vardı çay kahve içmiyorum geçiyor öyle hayat. Günlük sekiz bin adımdan aşağı düşmüyorum bizimkiler seviyor gezmeyi mecbur arkalarında dolaşıyorum bugün kantoron yağı terapisi yaptık tüm vücudu yağladık saçlarda dahil
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın keyifler nasıl minimalist lik nasıl gidiyor bu haftaki plan nedir.... Ben geziyorum dolaşıyorum uzaklaşmak iyi geldi kafamda çok düşünüyordum şimdi ı kadar değil diyetime dikkat ediyorum arada kaçıyor ne yapayımnasılsınız.haftanın benim için son iş günü
çok sevindim senin adına canım.bu hafta belki dolanabiliriz biyerleregeçen haftalarda gitecektik olmadı.çocuklar baya sıkıldı..gidemezsek hiç yapmadığım bişey yapıp eve iş götüreceğim.ay sonuna kadar bitirmem lazımÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın keyifler nasıl minimalist lik nasıl gidiyor bu haftaki plan nedir.... Ben geziyorum dolaşıyorum uzaklaşmak iyi geldi kafamda çok düşünüyordum şimdi ı kadar değil diyetime dikkat ediyorum arada kaçıyor ne yapayım
Iyiyim canım sen nasılsınnasılsınız.haftanın benim için son iş günü
Iyiyim canım sen nasılsın
iyidir canımişe başlamadan az gezineyim dedim.nasıl takımın yoruyormu seniIyiyim canım sen nasılsın
Iyi yapmıssın canım :)iyidir canımişe başlamadan az gezineyim dedim.nasıl takımın yoruyormu seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?