evet o kısmı can sıkıcı olabilir.Iyi yapmıssın canım :)
Cook yormuyor canım iştede bildirim yapmayanlar oluyor listeye giriyorlar gelmiyorlar habersiz bir sekilde o kısmı canımı sıkıyor,
Yoksa diğer seyleri cok basit canım
Gel abla beraber Çıkaralım
Listeye girene kadar sürekli geliyorlsr sonra yoklar çözemedim bu işi :)))evet o kısmı can sıkıcı olabilir.
Günaydın ❤Günaydın gençlik
tadını çıkarmaya bak.Pek ihmal ettim sizi küsmeyin bana olur mu
günaydın abla.Günaydın gençlik
Günaydın ❤
günaydın abla.
Günaydın canım seninde kadınlar günün kutlu olsun ❤Günaydın, hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.
Daha adil bir dünya da huzur içinde yaşamak dileği ile
tşkler canım.hepimizin günü kutlu olsunGünaydın, hepimizin kadınlar günü kutlu olsun.
Daha adil bir dünya da huzur içinde yaşamak dileği ile
Dün topik çaycılığı için bir iş başvurusu vardı. Arkadaş ilk iş gününe geç kaldıfiltre kahve yaptım kendime.oyhhhhh.sabah kahvelerini kim yapıyordu
kim oDün topik çaycılığı için bir iş başvurusu vardı. Arkadaş ilk iş gününe geç kaldı
Walla bence hemen başlasın, hem diyet yapıyor hem hoş sohbet.kim ocv bıraktımı ön değerlendirme yaptınızmı
diyet yapması ayrıca iyi olmuş.ilk günden böyle gecikirseWalla bence hemen başlasın, hem diyet yapıyor hem hoş sohbet.
Velvette işyerinize bekleniyorsunuz.
Kahvesizlikten ayılamadık
ohh mis sağol kuzuEki Görüntüle 2243211 afiyet olsun
O kadar mı yoğunsun Allah kolaylık versin fırsat varsa kaçın biraz iyi gelirçok sevindim senin adına canım.bu hafta belki dolanabiliriz biyerleregeçen haftalarda gitecektik olmadı.çocuklar baya sıkıldı..gidemezsek hiç yapmadığım bişey yapıp eve iş götüreceğim.ay sonuna kadar bitirmem lazımşuan benimde çok ihityacım var dinlenmeye
Alım mı bilet sana olur muKeşke imkanım olsada gelebilsem:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?