şuan seninle iyi bi dertleşmek isterdim iş var.aklım sende.sert bir çay içtim
sağol canımm
Böyle düşünme canım eşin sana hayat arkadaşı olacak daha yaşın gençya onu da gözüm görmüyor inan suhan.. ailesi hepsi bir yerde.. hep hasret kalmışlar.. bir araya gelince de çok mutlu oluyorlar.. onlar da haklı.. benim ailemde kalabalık.. ama ben yaklaşık 10 yıl kadar hep yalnızdım.. kafama göreydim.. oğlumla bir hayat başa baş ve çok huzurlu.. bu sürede kendimi oğluma adadım desem yeridir. aklımda hiç evlilik yoktu her şey oldu bitti bir anda..
şimdi neden diyorum
ne gerek vardı.. ki babam da ilk duyduğunda bunu demişti.. ne gerek var.. kendine ait bir düzenleri var die..
Canım kolay geçmiyor bu kötü günler ama en sz hasar ile geçecek annen Alışmalı yalnız kalmaya artık bu böyle sürekli devam edemez gidersiniz hafta dA bir iki ama her gün biri kalınca sizin içiinde zor olurne güzel olurdu.. tamamen enn şeffaf hali ile anlatırdım ben de..
bir of çeksem karşıki dağlar inler.. acaba benim için mi söylenmiş
kolay gele canımmm :*
Böyle düşünme canım eşin sana hayat arkadaşı olacak daha yaşın genç
günaydın güzel kadıngünaydın
nasılsın bebeğimgünaydın güzel kadın
Arayın sorun gidip gelin ama sürekli kalmatı alışkanlık haline getirmeyin canım bu acı bir gerçek değişmeyecek siz kalsanızda gitsenizdr sen aynı apt mı taşınacaksın neden kigünaydın...
burada da kapalı hava.. sıkıcııı..
nasip befercim.. yola çıktıklarımızla hep o niyetle ilerledik ama belli olmuyor ki.. sen planlar yapıyorsun ama hayat sana başka planları dayatıyor.. bir şey diyemiyeceğim susmak en doğrusu aslında.
evet anneme iyi etmiyoruz aslında ama zaten kısa bir süre yani ben aynı binaya taşınana kadar.. sonrası evet yalnız kalacak.. kendi deyip duruyor ben tek kalırım kızıyor bize ama bizim içimiz rahat etmiyor.
annenin bulunduğu binayamı taşınacaksıngünaydın...
burada da kapalı hava.. sıkıcııı..
nasip befercim.. yola çıktıklarımızla hep o niyetle ilerledik ama belli olmuyor ki.. sen planlar yapıyorsun ama hayat sana başka planları dayatıyor.. bir şey diyemiyeceğim susmak en doğrusu aslında.
evet anneme iyi etmiyoruz aslında ama zaten kısa bir süre yani ben aynı binaya taşınana kadar.. sonrası evet yalnız kalacak.. kendi deyip duruyor ben tek kalırım kızıyor bize ama bizim içimiz rahat etmiyor.
Günaydın herkese kapalı bir hava inşallah iyi geçer
günaydın kızlar antalyada hava kapalı sanki hala saat 6:30
günaydınlar nasılsınız hatunlargünaydınn ❤
günaydınlar nasılsınız hatunlar
İYİyim minnoş sen nasılsın diyet nasıl gidiyor keyifler nasıl işler güçler azaldı mıgünaydınlar nasılsınız hatunlar
yok canım ya ara verdim.çok yoğunum eve geçince hal kalmıyor ama.iki hafta sonra tekrar başlıyorumvalla havaya baktıkça içim geçmiyor değil :)) sen nasılsun cnım minimalistlik tam gaz devam mı
yok canım ya ara verdim.çok yoğunum eve geçince hal kalmıyor ama.iki hafta sonra tekrar başlıyorum
tam anlamıyla diyet değilde düzenli besleniyorum.çalışma tempom düşsün tekrar hızlandıracağım.ama egzersiz yapmaya çalışıyorum.senin nasıl gidiyor.kilo durumun nasıl verdinmi.İYİyim minnoş sen nasılsın diyet nasıl gidiyor keyifler nasıl işler güçler azaldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?