2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ne güzel olurdu.. tamamen enn şeffaf hali ile anlatırdım ben de..

bir of çeksem karşıki dağlar inler.. acaba benim için mi söylenmiş

kolay gele canımmm :*

Böyle düşünme canım eşin sana hayat arkadaşı olacak daha yaşın genç

ne güzel olurdu.. tamamen enn şeffaf hali ile anlatırdım ben de..

bir of çeksem karşıki dağlar inler.. acaba benim için mi söylenmiş

kolay gele canımmm :*
Canım kolay geçmiyor bu kötü günler ama en sz hasar ile geçecek annen Alışmalı yalnız kalmaya artık bu böyle sürekli devam edemez gidersiniz hafta dA bir iki ama her gün biri kalınca sizin içiinde zor olur

günaydın...
burada da kapalı hava.. sıkıcııı..

Böyle düşünme canım eşin sana hayat arkadaşı olacak daha yaşın genç

nasip befercim.. yola çıktıklarımızla hep o niyetle ilerledik ama belli olmuyor ki.. sen planlar yapıyorsun ama hayat sana başka planları dayatıyor.. bir şey diyemiyeceğim susmak en doğrusu aslında.

evet anneme iyi etmiyoruz aslında ama zaten kısa bir süre yani ben aynı binaya taşınana kadar.. sonrası evet yalnız kalacak.. kendi deyip duruyor ben tek kalırım kızıyor bize ama bizim içimiz rahat etmiyor.

Arayın sorun gidip gelin ama sürekli kalmatı alışkanlık haline getirmeyin canım bu acı bir gerçek değişmeyecek siz kalsanızda gitsenizdr sen aynı apt mı taşınacaksın neden ki

annenin bulunduğu binayamı taşınacaksın

İYİyim minnoş sen nasılsın diyet nasıl gidiyor keyifler nasıl işler güçler azaldı mı
tam anlamıyla diyet değilde düzenli besleniyorum.çalışma tempom düşsün tekrar hızlandıracağım.ama egzersiz yapmaya çalışıyorum.senin nasıl gidiyor.kilo durumun nasıl verdinmi.

Tatile gezmeye geldik bir tanıdık var burda bugün içli köfte yaptırmak için bizi çağırdı antepli ama tek yapamıyormuş yapıncada dağıtıyormuş bir nevi hayır işi olacak bizimki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…