Iyiyim bende takımdayım arada bir bakıyorum buralarada :)yorgunnnnn.senn
takım ruhu çok iyiydi ya.şuan çok yoğunum diye biraz salladım.inş kötüye gitmezIyiyim bende takımdayım arada bir bakıyorum buralarada :)
Yogunlugun bitince tekrar git takıma canım,takım ruhu çok iyiydi ya.şuan çok yoğunum diye biraz salladım.inş kötüye gitmez
Yogunlugun bitince tekrar git takıma canım,
Yaz geliyor :))
Nerden buluyon bunlarızıpzıp bak bu kız tam sen
google amcaya ne yazdığımı şuan hatırlayamadım beş dakika öncesi arama yaptım halbuki.beyin yanmış bende.evde beler yemek bekler aş beklerrr.ev süprülmeyi çamaşırlar makinayı beklerNerden buluyon bunları
Sarısınlıgı ve yüz hatları az cokk benziyor :))
Sarısın olmak kolay boya alıyorsun ve boya yapıyorsundoranın başının etini yedim sırda sen varsın bebeğim
Anemmmm ne cook işin var yardıma geleyim canımgoogle amcaya ne yazdığımı şuan hatırlayamadım beş dakika öncesi arama yaptım halbuki.beyin yanmış bende.evde beler yemek bekler aş beklerrr.ev süprülmeyi çamaşırlar makinayı bekler
Kopyalayamadım nedensebence bu kızı dene profilene cuk oturur
25 martta ne var ki25.03 .2019 sabah 09:00 içtima var bütün topiğe duyrulur.şimdi serbest dolaşabilirsiniz
Sarısın olmak kolay boya alıyorsun ve boya yapıyorsun
yoğunluğum bitiyor.nefes alacağım gün.bence kutlamaya değer25 martta ne var ki
O zaman hiç dokunma canım :))ten rengine uyumu tonu yakalamak çok zor.saçların yıpranmasıda yanında bedava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?