ekrarn görüntüsü olabilir belki yada boyut buyuk gelmiş olabilirKopyalayamadım nedense
Tamam canım kutlama yaparız destek ekip getiririm kutlamayayoğunluğum bitiyor.nefes alacağım gün.bence kutlamaya değer
Anladım canım bir ara denerim yada ararım google dan :)))ekrarn görüntüsü olabilir belki yada boyut buyuk gelmiş olabilir
Simdi oldu canım :)
saçlar boyalı bilmem kaç senesinden beri anası ağladı ağlayacağı kadar boyadan.denemişliğim var sarıyı. fazla yıpratıcı.şuan kahve ama açık kumralı çok seviyorumO zaman hiç dokunma canım :))
Benimde saclar beyazlamaya basladı ama boyamam bir süre :))
Benim sac rengi kumral, ten olarak sarısınım zaten o yüzden baska boyada olmaz bana :)))saçlar boyalı bilmem kaç senesinden beri anası ağladı ağlayacağı kadar boyadan.denemişliğim var sarıyı. fazla yıpratıcı.şuan kahve ama açık kumralı çok seviyorum
ön profil olsa daha iyimi olurmuş aslında.yeni sürümde küçük kalıyor profil resmiSimdi oldu canım :)
Önden belki bu kadar iyi durmazdı :)ön profil olsa daha iyimi olurmuş aslında.yeni sürümde küçük kalıyor profil resmi
Görüşürüz canımhadi görüşürüz mola biter ben kaçar
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi olurKızlar benim belirsizlik iş ile devam ediyor bir arkadaşım a sordurdum demişler ki o başka işte çalışıyor gelmez demişler yahu doğum izninde raporluyum nasıl çalışabilirim. Çıkartırlarsa da çıkartsınlar gelmeyeceğim diye düşünüyorlarmış evet düşünüyordum ama böyle yapınca sanki inat başlayayım diyorum birde bebek yaşasa idi izni uzatacaktım kafam kazan gibi ay sonu hem gelsin hem gelmesin istiyorum departman değiştirsinler ben onu bekliyor ve istiyorum
hiç stres yapma.günü geldiğinde gider konuşursun.olacağına varır.baktın niyetleri yok tekrar başlatmaya ona göre tazminat vs. onlara bakarsın.bölümün nedir.başka yerlere başvurursun olmadı.tebdili mekanda ferahlık vardırKızlar benim belirsizlik iş ile devam ediyor bir arkadaşım a sordurdum demişler ki o başka işte çalışıyor gelmez demişler yahu doğum izninde raporluyum nasıl çalışabilirim. Çıkartırlarsa da çıkartsınlar gelmeyeceğim diye düşünüyorlarmış evet düşünüyordum ama böyle yapınca sanki inat başlayayım diyorum birde bebek yaşasa idi izni uzatacaktım kafam kazan gibi ay sonu hem gelsin hem gelmesin istiyorum departman değiştirsinler ben onu bekliyor ve istiyorum
Bende dediğin gibi iş arıyorum ama piyasada çok karışık bir arkadaş duymuş bölüm değişikliği olacak diye hadi bakalımhiç stres yapma.günü geldiğinde gider konuşursun.olacağına varır.baktın niyetleri yok tekrar başlatmaya ona göre tazminat vs. onlara bakarsın.bölümün nedir.başka yerlere başvurursun olmadı.tebdili mekanda ferahlık vardır
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın bugün günesli bi hava var ankaradaGünaydın millet nasılsıniz havalar nasıl oralar da burda kapalı yağmur lu
Günaydın❤günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?