Asil branş im finans üzerine buraya bir boşluk zamanında başladım destek görevlisi olarak ilk zamanlar en kısa sürede muhasebe geçiririz dediler ama öyle olmadı yaklaşık 2.5sene dir oyalıyorlar yok kriz yok başka bir şey yoksa eğitimini aldığım işi yapmıyorum hak etmediğim maaş çalıştım inşallah emeklerimin karşılığı alırım artıkhiç stres yapma.günü geldiğinde gider konuşursun.olacağına varır.baktın niyetleri yok tekrar başlatmaya ona göre tazminat vs. onlara bakarsın.bölümün nedir.başka yerlere başvurursun olmadı.tebdili mekanda ferahlık vardır
evet baya karışık.güzel olacak inş bölüm değişikliği olursaBende dediğin gibi iş arıyorum ama piyasada çok karışık bir arkadaş duymuş bölüm değişikliği olacak diye hadi bakalım
inş canım.Asil branş im finans üzerine buraya bir boşluk zamanında başladım destek görevlisi olarak ilk zamanlar en kısa sürede muhasebe geçiririz dediler ama öyle olmadı yaklaşık 2.5sene dir oyalıyorlar yok kriz yok başka bir şey yoksa eğitimini aldığım işi yapmıyorum hak etmediğim maaş çalıştım inşallah emeklerimin karşılığı alırım artık
200gr hedef epey minimal dedim bendeeneee şimdi fark ettim.hedef 60 aslında
Selam befercim, İstanbul’da hava kapalı ve soğukGünaydın millet nasılsıniz havalar nasıl oralar da burda kapalı yağmur lu
Az kalmış şükür kuzumiyidir yoğunum işte arada selam verebiliyorum bende.mart sonu düzene giriyorum neyseki
evet şükür az kaldı.çok uykum varrrrAz kalmış şükür kuzum
ne büyük saadet ot kısmına kadar amaSelam kızlar kendimi yine sokaklara attım, hem yürüyor hem alışveriş yapıyorum.
Şimdi çay molası verdim getirdiğim kilolarca ot yıkanacak iş çok.
Pazarda ot kalmadı hepsini aldım.
Afiyet olsun canım neler neler aldınSelam kızlar kendimi yine sokaklara attım, hem yürüyor hem alışveriş yapıyorum.
Şimdi çay molası verdim getirdiğim kilolarca ot yıkanacak iş çok.
Pazarda ot kalmadı hepsini aldım.
Evet çin işkencesi gibine büyük saadet ot kısmına kadar ama.hiç sevmem ot temizlemesini.
sağol canimA
Afiyet olsun canım neler neler aldın
Oyy oyyysağol canim
Roka, nane, maydanoz, tere, eksi ot, kuzu kulağı, dere otu, semiz otu, ispanak. 3 gün yıkarım artık
Oh maşallahsağol canim
Roka, nane, maydanoz, tere, eksi ot, kuzu kulağı, dere otu, semiz otu, ispanak. 3 gün yıkarım artık
bu saat oldu hala yıkıyorumOh maşallahyemesi güzel de ah yıkaması tam bi işkence
Uuuuuuu yeşillikten soğur insanB
bu saat oldu hala yıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?