amin.. iyi şükürler olsun :)Insallah hemencik verirsin canim kilolari nasilsin
Evet karataydaşım, bi düzelemedim
geçmiş olsun.. çok geçmiş olsun..Evet karataydaşım, bi düzelemedim ☹☹
Aaa bilmiyodumgeçmiş olsun.. çok geçmiş olsun..
kivi tek çözüm aç karnına bir de akşam uyumadan az evvel.. harika bir hastalık grip kesici.
Iyi sayilirim ya pazartesi mercimekli kofte yedim kalp sanip hastanelik oldum safra kesesi olmadigindan icim gaz dolmusamin.. iyi şükürler olsun :)
sen nasılsınn..
kilolarımı verirsem benden güzeli yok
Aaa bilmiyodum
Sabahları yiyebilirimsağol harikamocum
Kiyamam ya bol limon tuket canim vucudun guclensinEvet karataydaşım, bi düzelemedim ☹☹
Iyi sayilirim ya pazartesi mercimekli kofte yedim kalp sanip hastanelik oldum safra kesesi olmadigindan icim gaz dolmus
Yok ya abla 5 kucuk skma yedim cunku safra kesem olmadigindan 2 yildir yemiyordum cok ozlemistimGeçmiş olsun çokmu yedin köfteden,mercimek gaz bombardımanı yapar
Yok ya abla 5 kucuk skma yedim cunku safra kesem olmadigindan 2 yildir yemiyordum cok ozlemistimhala midem cok sis patlayacak gibi
Ictim abla ya banamisin demiyorSafra olmayınca ağır geldi demekki,soda içsene canısı şişkinliğide alır.
Ictim abla ya banamisin demiyor
Tmm abla yapayim cok saolŞişkinliğe birde suyun içine karbonat atarlar oda iyi geliyor dene istersen onuda.
Tmm abla yapayim cok saol
ay Allah korusun yaa.. şimdi nasılsın peki ?Iyi sayilirim ya pazartesi mercimekli kofte yedim kalp sanip hastanelik oldum safra kesesi olmadigindan icim gaz dolmus
rezene çayı 2 fincanbasbelasiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?