Etiketi yanlıs yapmıssın tesadüf gördüm simdi mesajını canım,@Zipzip- canimmmmm nasilsin
çok iyi ablacım.. yemeği fazla kaçırdın mı biraz bekle.. üzerine rezene çayını iç.. rahatlatır çok.. poşette olur demleyedebilirsin..İyi geliyormu rezene poşet olandan içiyoruz demi.
Saol canim daha iyiyim cok sukurEtiketi yanlıs yapmıssın tesadüf gördüm simdi mesajını canım,
İyiyin sen nasılsın cook gecmis olsun canım
Sevindim canım iyi olmana ❤Saol canim daha iyiyim cok sukur
çok iyi ablacım.. yemeği fazla kaçırdın mı biraz bekle.. üzerine rezene çayını iç.. rahatlatır çok.. poşette olur demleyedebilirsin..
Yarım limon kabuğu yarın limonun suyu bir çay bardağı su ve bir cay kaşığı ucu ile zencefil yap afiyet olsun çok iyi geldi bana dene yedi sabah aç karnına... Bende doktor gittim 1.5kilo vermişim 45 günde ama dışarıda dikkat etmedim geldim artık yine tam gaz devamheyyoo kızçeler...
minik kalp0753 iyiym canımmm Antalya güzelim. sen nasılsın..
valla ben de bir de sabah kahvesi yerine içeceğim :))
bu arada benim çok sevdiğim bir arkadaşım şimdi orada.. dün akşam sahil kenarında mangaldaydılar yaa..
nasıl imrendim...
bu arada asıl pazartesi itibari ile müthiş bir rejime başladım kızlar..
bugün 3. günüm..
dün akşam 10 bin adımı da geçtim..
accayip taktım vereceğim o 5 kiloyu Allah ın izni ile
1. gün ilk olarak zencefil ve limon karışımını içtim, her gün yapacağım sonra bir sütlü nescafe
öğlen 1 porsiyon somon balık
2. gün bir sütlü kahve
bir porsiyon patates püreli köfte
akşam da accık accık hepsinden, kuru kayısı, badem 3 tane, findık 3 tane, kuru üzüm, yaban mersini vs.. onlardan,
3 zeytin, 2 -3 kaşık peynirli yumurta, uyumadan da bir kase limonlu biberli yoğurt yedim
ha dukan karışımı içeçeceğimi de günlük içiyorum..
ay çok uzun oldu..
daha yazmam yediklerimi hahaha
Günaydınnn canım karataydaşım
Boylesi daha iyi buradada dert sahibi olacaksam neyleyeyimGünaydınnn canım karataydaşım
Takım değiştirmene çok üzüldüm
Az önce aklımdan geçiyordun, sen etiketlemişsin
Artık Burda buluşur sohbet ederiz
Neyse sağlık olsun, aşk olsun unutur muyum hiçBoylesi daha iyi buradada dert sahibi olacaksam neyleyeyimtabiki beni unutma haaa
Slm canım bu birkaç gün biraz telaşlı geçti, arkadaşım kaza geçirdi. Simdi gayet iyi. Bol bol yürüdüm tabi bu süreçtelittle dora kendini yürüyüşlere mi verdin canım hava cook güzel
Geldim geldim buradayım nihayet, hiç fırsatım olmadı birkaç gündür
Gecmis olsun canim sende bu arada spor yaptin demek diyet yapiyordun en son o nolduSlm canım bu birkaç gün biraz telaşlı geçti, arkadaşım kaza geçirdi. Simdi gayet iyi. Bol bol yürüdüm tabi bu süreçte
Hala devam spor, diyet veeeeee 52 kiloya indimGecmis olsun canim sende bu arada spor yaptin demek diyet yapiyordun en son o noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?