- 30 Ekim 2013
- 20.598
- 57.199
- 798
Oyy masallah ya ben bu hafta sabit kaldimHala devam spor, diyet veeeeee 52 kiloya indim
Korktu bencdMesajı yazmamla Boğaziçi elektriği gönderdi hemen.
Zaten anlamadığımda bu, aynı düzende bazı haftalar ben de sabit kalıyorum, o kadar dikkat etmeme rağmen vücut korumaya alıyor sanki, sonra başedemeyeceğini anlayınca inadı bırakıyorOyy masallah ya ben bu hafta sabit kaldim
Onun icinde kolay degil.kendine ait birseylerden vazgeciyorZaten anlamadığımda bu, aynı düzende bazı haftalar ben de sabit kalıyorum, o kadar dikkat etmeme rağmen vücut korumaya alıyor sanki, sonra başedemeyeceğini anlayınca inadı bırakıyordert etme
Günaydın kuzum bizimde yoktu elektirik, yeni geldi. Acaba yine revolution a mı bağladıkGünaydınnnn
Sabah sabah elektriği kesen Boğaziçi elektrik sana da günaydın
Yıllarca yediklerine saysınOnun icinde kolay degil.kendine ait birseylerden vazgeciyor
Amin canim umutlarimiz cicek acsin insallahGünaydın herkese bol gülümsemeli bol güneşli bir gün diliyorum bahar bugün geldi artık bugün 21mart ve nevruz... Artık her gününüz aydınlık ferah içinde geçsin
İnşallah canımAmin canim umutlarimiz cicek acsin insallah
Yılın en güzel zamanları, bahar geldi sonu belli ki yazGünaydın herkese bol gülümsemeli bol güneşli bir gün diliyorum bahar bugün geldi artık bugün 21mart ve nevruz... Artık her gününüz aydınlık ferah içinde geçsin
Yarım limon kabuğu yarın limonun suyu bir çay bardağı su ve bir cay kaşığı ucu ile zencefil yap afiyet olsun çok iyi geldi bana dene yedi sabah aç karnına... Bende doktor gittim 1.5kilo vermişim 45 günde ama dışarıda dikkat etmedim geldim artık yine tam gaz devam
amin amin aminGünaydın herkese bol gülümsemeli bol güneşli bir gün diliyorum bahar bugün geldi artık bugün 21mart ve nevruz... Artık her gününüz aydınlık ferah içinde geçsin
İnşallah canım benimYılın en güzel zamanları, bahar geldi sonu belli ki yaz
Sağlıkla mutlulukla inşallah
Aynen canım afiyet olsun zindelik veriyor sanki insana bende maydanoz kürüne başladım bugün ama kahvaltı yapmama rağmen aç hissediyorum ilk gün diye mi acaba ben kuru zencefil koyuyorum ama aslı yaş zencefilselam olsun herkese..
befercim sağol canım benim akımda senin tarif ve yapıyorum :*
ben yarım limonu bir de parmak içi ilk çizgisine kadar zencefili rendeliyorum ve bir bardak dolusu içiyorum .. sabah aç karnına.. inşaallah işe yarar.. bugün 4. günüm :)
gerçekten zindelik veriyor denendi.. maydonoz kürüne de başlaycam da bi dolu zencefil aldım yaş olan bu sanırım rendeliyorum çünkü.. kuru olan da poşetlerde satılan toz olan galiba ? bitirip öle başlayacağım maydonoz limona.. karaciğere accayip iyi geliyormuş maydonoz limon kürü. bence ilk gün die olabilir.. yarın da bak bakalım aynı mı hissedeceksin ?Aynen canım afiyet olsun zindelik veriyor sanki insana bende maydanoz kürüne başladım bugün ama kahvaltı yapmama rağmen aç hissediyorum ilk gün diye mi acaba ben kuru zencefil koyuyorum ama aslı yaş zencefil
misss :)Kullanmadığım vestiyer de dolap lar vardı içinde çer çöp birikmiş onları toparladım dolap ta yer açıldı annem aradı dışarı çıkacağız yürüyüş yapacağız gezeceğiz izinde son günler
Bilmiyorum ki canım limon kürün de öyle hissetmiyordum bakalım akşam da yoğurt kürü yedim toz zencefil zerdaçal ve tarçın umduğum dan tadı güzeldi dene istersen haftada iki gün diyorlar onudagerçekten zindelik veriyor denendi.. maydonoz kürüne de başlaycam da bi dolu zencefil aldım yaş olan bu sanırım rendeliyorum çünkü.. kuru olan da poşetlerde satılan toz olan galiba ? bitirip öle başlayacağım maydonoz limona.. karaciğere accayip iyi geliyormuş maydonoz limon kürü. bence ilk gün die olabilir.. yarın da bak bakalım aynı mı hissedeceksin ?
Sen ne yapıyorsun nasıl kafan toparlanmaya başladı mı ev ile annen ile durumlar nasılmisss :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?