2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

selam olsun herkese..

befercim sağol canım benim akımda senin tarif ve yapıyorum :*
ben yarım limonu bir de parmak içi ilk çizgisine kadar zencefili rendeliyorum ve bir bardak dolusu içiyorum .. sabah aç karnına.. inşaallah işe yarar.. bugün 4. günüm :)

Aynen canım afiyet olsun zindelik veriyor sanki insana bende maydanoz kürüne başladım bugün ama kahvaltı yapmama rağmen aç hissediyorum ilk gün diye mi acaba ben kuru zencefil koyuyorum ama aslı yaş zencefil

Aynen canım afiyet olsun zindelik veriyor sanki insana bende maydanoz kürüne başladım bugün ama kahvaltı yapmama rağmen aç hissediyorum ilk gün diye mi acaba ben kuru zencefil koyuyorum ama aslı yaş zencefil
gerçekten zindelik veriyor denendi.. maydonoz kürüne de başlaycam da bi dolu zencefil aldım yaş olan bu sanırım rendeliyorum çünkü.. kuru olan da poşetlerde satılan toz olan galiba ? bitirip öle başlayacağım maydonoz limona.. karaciğere accayip iyi geliyormuş maydonoz limon kürü. bence ilk gün die olabilir.. yarın da bak bakalım aynı mı hissedeceksin ?

Kullanmadığım vestiyer de dolap lar vardı içinde çer çöp birikmiş onları toparladım dolap ta yer açıldı annem aradı dışarı çıkacağız yürüyüş yapacağız gezeceğiz izinde son günler

Bilmiyorum ki canım limon kürün de öyle hissetmiyordum bakalım akşam da yoğurt kürü yedim toz zencefil zerdaçal ve tarçın umduğum dan tadı güzeldi dene istersen haftada iki gün diyorlar onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…