- 30 Ekim 2013
- 20.598
- 57.199
- 798
Cocuklar nasil oldu canim sen nasilsinIyidir kuzu senden naber
Ben dünmeyve limon sarımsak derken epey güç vermişim bağışıklığa çok şükürCocuklar nasil oldu canim sen nasilsin
Iyiyim canım bende buralardayımIyidir kuzu senden naber
Tamam yazarımİzlemek yok yazacan sende
Çok özeniyorum sanaIyiyim canım bende buralardayım
Baya kullandi antibiyotik tekrarmi gotursen canim ya ilerlemesin Allah korusunBen dünmeyve limon sarımsak derken epey güç vermişim bağışıklığa çok şükür
Ama bebelerin öksürük aynı moralim çok bozuk
Evet buda öyle imiş gecede400/500gr gidiyormuş ben pul biber limon çok ağır geldi yiyemedimaa yapym.. ben pul biber ve limonla yapıyordum yoğurdu.. bir de öle deneyim.. haftada 2 gün.. bu da zayıflama kürü mü oluyor şimidi ?
Tamam yazarım
Çok özeniyorum sana
Maşallah yetisiyosun heryere
iyi ya kilolarımı verdikçe daha iyi hissediyorum kendimi gerçekten.. evime ağustosta yerleşeceğim Allah nasip ederse..Sen ne yapıyorsun nasıl kafan toparlanmaya başladı mı ev ile annen ile durumlar nasıl
aleyküm selam güzellik :)
Bos olunca canım yetişebiliyorum ama cuma cumartesi babama yardıma gidiyorum o zaman zor yetişiyorumÇok özeniyorum sana
Maşallah yetisiyosun heryere
Hangi konu geleyimBekliyorum ona göre
Ne habersin nasılsın canısı.
geçmiş olsun ya.Ben dünmeyve limon sarımsak derken epey güç vermişim bağışıklığa çok şükür
Ama bebelerin öksürük aynı moralim çok bozuk
Cücüğüm bitsin artık bu hasretlik
Sağlık acısından olmasında canım diğerleri zor olsada cözülürŞükür bir sıkıntı yok canım, kaza sonrası işlemler zor olan kısmıZipzip-
Öyle tabi ama kadın bu işlerle uğraşırken sağlığından olacak.Sağlık acısından olmasında canım diğerleri zor olsada cözülür
Yaa o kadar mı ugrastırıcı o işler Allah kimseye kaza bela vermesin canım,Öyle tabi ama kadın bu işlerle uğraşırken sağlığından olacak.
Kimseye kaza bela vermesin Rabbim.
Sen neler yapıyorsun cancağazım
yarın yoğunluğun sonu canım.çok şükürÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın keyifler nasıl işler yoğun mu hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?