Ben yakayım kınanı desenli güzel bir çizim yaparım
Tamam canim kendimi feda ediyorumBen yakayım kınanı desenli güzel bir çizim yaparım
Aşkolsun yetenekliyimdir bu konudaTamam canim kendimi feda ediyorum
işin ehli burdayken bizede düşmezdi zatenBen yakayım kınanı desenli güzel bir çizim yaparım
Ozaman keske yapsan cok istiyorum ama yapacak kisi bulamiyorumAşkolsun yetenekliyimdir bu konuda
İçine altın koyamam bu devirde, sahte lira koyarım çaktırmayınişin ehli burdayken bizede düzmezdi zaten
Tamam canim kendimi feda ediyorum
tmm kuzum çükütay düzeldimi onu soracam kaynıyor hepNeyse ben su oglana yogurt yedireyim yine yazarim bal kizlar
Sana pratik bir yöntem söyleyeyim, fotograf kağıtlarına deseni çiz, kes. Eline yapıştır üzerine kına sür.Ozaman keske yapsan cok istiyorum ama yapacak kisi bulamiyorum
Merci canım ama hep diyorum, ressam olsam keşke, resim yapan bir amatör küme elemanıyımressam o
gönlümün ressamı diyeyim ozaman.çok mütevazısın bu konuda biliyorum ama eserleri görmesemMerci canım ama hep diyorum, ressam olsam keşke, resim yapan bir amatör küme elemanıyım
güzel olursa bizde yapalım.yarın mutlaka yaz.hadi öpenze herkesiAkşama unsuz patates böreği yapmayı planlıyorum, hiç yapmadım tavada nasıl bir sonuç olacak bilemiyorum.
Pompilim açlıktan ölecek
Hamur işinden masum olur bence kabakta koyarım, bunu yapmazsam yarına diyet miyet kalmayacak bırakacak.
Offff kendim yemiyordum rahattim, koca başlayınca herşey daha güzel olur sandım diyet pasta börek yap diyor kafayı yedi
gönlümün ressamı diyeyim ozaman.çok mütevazısın bu konuda biliyorum ama eserleri görmesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?