- 30 Ekim 2013
- 20.598
- 57.199
- 798
Benimki safra kesesi olmadigindan hastanelik etti canim ancak 1 haftaya indi yoksa pazartesi 95.3 tumMercimek baya şişiriyor, uzun zamandır tüketmiyorum.
Dikkat et sende
selam kızlar..Eki Görüntüle 2248687
evet karşınızda kabaklı patatesli havuçlu tava böreği.
Oldu wallaharikamo bak kuzum
gördüm :)nam nam nam .. hafta sonu deneyeceğim bende bakalım :)Hemen vereyim tarifi acayip doyurucu oldu, ben bunu unla fırında yapardim ama bu gayet başarılı oldu daha da diger tarifi yapmam.
1 kabak(çok büyük bir kabak 750gr yakındı)
1patates orta boy
2 havuç(büyük boy)
2 yumurta
1 kaşık zeytinyağı
Karabiber, tuz, sebze kurusu(mix baharat)
Ikiye böldüm malzemeyi suyunu iyice sıktım tabi ilk önce.
Ilk katı tavaya sıkıca bastırarak koydum, arasına evde mozerella vardı 50gr kadar belki daha az onuda koydum. Üzerine kalan malzemeyi serdim.
Ilk önce yüksek ateşte 1-2dk pişirip sonra altını kıstım.
Alt kızarınca ters yüz ettim.
Tavayı azcık yağlamıştım.
Afiyet olsun şimdiden
nerdenn buldun bu avatarıYok rahatsizlandim mercimekten dolayi daha dun sabah midemin indigoni hissettim
yaktığın kaloriyi bir bilsenlesliıe yaptım dün ilk.. 4 m yaptım sanırım.. 50 dk flan sürdü.. ama bunun gerçekten kilo verdirdiğinden emin misiniz?
hareketler pek bir normal zorlamıyor yanii.. deneyenler biraz bilgi istiyorum yaw.. devam edip etmemek adına..ha bir de günde yatana kadar en az on bin adımı da tamamlamaya gayret ediyorum.. Allah ım noooluuurrr 0 5 kiloyu al benden
merhaba.hoşgeldin.bu ara herkes yoğun ama pazartesi tam gaz devam geyiğimize.tanışırız seninlede.naparsın ne edersin evlimisin bekarmı yaş gibi ufak bilgiler vererek başlayabilirizherkese merhabalar yeni katıldım foruma eski takipciydim.Tanismak kaynaşmak istiyorum
yaaa nasıl bileceğim peki ?yaktığın kaloriyi bir bilsen
herkese merhabalar yeni katıldım foruma eski takipciydim.Tanismak kaynaşmak istiyorum
15 dakikalık lesli yaklaşık 129 kalori ,r 30 dk 250 küsür ,1 saat 514 kalori gibi bişey yakıyır var sen hesapla baya etkili bence leslie özellikle yürüyüyüşe çıkamayanlar için kurtarıcı.yorgunluktan yapamaz oldum.pts bomba gibi başlıyorumyaaa nasıl bileceğim peki ?
ben işe yaramıyor gibi düşünüyorum bilemedim ki suhan help mee
sahiden mi yaa.. Allah ımm inşaallah o vakit.. dün dedim ya 50 dkkya yakın yaptım.. hevesim gitmişti.. bu ne be demiştim.. devam edeyim o hal..ben de geçen pazartesi itibari ile başladım şükür.. süre koymuyorum kendime ama yeteeeerrr diyene dek devam edeceğim.. ya da aaa harikamo harika görünüyorsun diyenlere kadar devam15 dakikalık lesli yaklaşık 129 kalori yakıyor 30 dk 250 küsür 1 saat 514 kalori gibi bişey yakıyır var sen hesapla baya etkili bence leslie özellikle yürüyüyüşe çıkamayanlar için kurtarıcı.yorgunluktan yapamaz oldum.pts bomba gibi başlıyorum
varım diyor harikamooooolmadı bide diyet sayfası açarız pazartesi baya baya işler bitiyor
ya orda bir de göbek eritme leslie die bir şey de görmüştüm.. bugün bir de onu dürttürcem kendime.15 dakikalık lesli yaklaşık 129 kalori ,r 30 dk 250 küsür ,1 saat 514 kalori gibi bişey yakıyır var sen hesapla baya etkili bence leslie özellikle yürüyüyüşe çıkamayanlar için kurtarıcı.yorgunluktan yapamaz oldum.pts bomba gibi başlıyorum
bakalım varımlar çoğalırsa patlatırız bi sayfavarım diyor harikamoooo
yicem tantuniyi vuracağım kırbacı vuracağım kırbacııı
Ye tantuniyi iç suyu donarsa donsun, ye kerebiçi içme suyu yanarsa yansı o haldeeeeeşimle görüştüm yarın mersine gidecekmiş bende gideceğim yehhuuuuuuuu...tantuni severler parmak kaldırsın please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?