2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

gördüm :)nam nam nam .. hafta sonu deneyeceğim bende bakalım :)

lesliıe yaptım dün ilk.. 4 m yaptım sanırım.. 50 dk flan sürdü.. ama bunun gerçekten kilo verdirdiğinden emin misiniz?
hareketler pek bir normal zorlamıyor yanii.. deneyenler biraz bilgi istiyorum yaw.. devam edip etmemek adına..ha bir de günde yatana kadar en az on bin adımı da tamamlamaya gayret ediyorum.. Allah ım noooluuurrr 0 5 kiloyu al benden

yaktığın kaloriyi bir bilsen

herkese merhabalar yeni katıldım foruma eski takipciydim.Tanismak kaynaşmak istiyorum
merhaba.hoşgeldin.bu ara herkes yoğun ama pazartesi tam gaz devam geyiğimize.tanışırız seninlede.naparsın ne edersin evlimisin bekarmı yaş gibi ufak bilgiler vererek başlayabiliriz

yaaa nasıl bileceğim peki ?

ben işe yaramıyor gibi düşünüyorum bilemedim ki suhan help mee
15 dakikalık lesli yaklaşık 129 kalori ,r 30 dk 250 küsür ,1 saat 514 kalori gibi bişey yakıyır var sen hesapla baya etkili bence leslie özellikle yürüyüyüşe çıkamayanlar için kurtarıcı.yorgunluktan yapamaz oldum.pts bomba gibi başlıyorum

sahiden mi yaa.. Allah ımm inşaallah o vakit.. dün dedim ya 50 dkkya yakın yaptım.. hevesim gitmişti.. bu ne be demiştim.. devam edeyim o hal..ben de geçen pazartesi itibari ile başladım şükür.. süre koymuyorum kendime ama yeteeeerrr diyene dek devam edeceğim.. ya da aaa harikamo harika görünüyorsun diyenlere kadar devam

ya orda bir de göbek eritme leslie die bir şey de görmüştüm.. bugün bir de onu dürttürcem kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…