- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Listeye ekleyin adımı, mezuniyetime az kaldı zatenbakalım varımlar çoğalırsa patlatırız bi sayfa
merhaba.hoşgeldin.bu ara herkes yoğun ama pazartesi tam gaz devam geyiğimize.tanışırız seninlede.naparsın ne edersin evlimisin bekarmı yaş gibi ufak bilgiler vererek başlayabiliriz
Bir an düşündüm de tam olduBugun seda sayan gibi giria yapiyorum
GUUU NAAAYYY DIINNNNNN
Inerdi ya merdivenden heceleyerek falanBir an düşündüm de tam oldu
Günaydın canım ❤
Bu ara program yapmıyor galibaInerdi ya merdivenden heceleyerek falangunumuz aydin guzel olsun canim
Evet ablamiz uzak kaldiBu ara program yapmıyor galiba
Takımı sevdin mi canım :))
Katılım cook iyi canım arada durgunluk oluyor ama genel olarak canlı takım :)Evet ablamiz uzak kaldievet sevdim yapici insanlar ve jkatilim inanilmaz yuksek
Olur arada surekli olursa hepimize sorun olur kilo kaybi azalir insallah hedefe cok ama bakalimKatılım cook iyi canım arada durgunluk oluyor ama genel olarak canlı takım :)
Inşallah hepiniz hedeflerinize ulasırsınız canım ❤
Basladıgından beri 10 kg verdin canım baslamasan hiç veremicektin inşallah hedefinede ulasacagızOlur arada surekli olursa hepimize sorun olur kilo kaybi azalir insallah hedefe cok ama bakalim
Insallah canim mayis sonu ise baslayacagim bir 10 daha versem cok iyi olurBasladıgından beri 10 kg verdin canım baslamasan hiç veremicektin inşallah hedefinede ulasacagız
Ben kendimi motive etmek için 5 kg luk su şişeleri var ya 4 tanesini yan yana koyuyorum diyorum ki ben bu kadar agırlıgı üzerimde nasıl tasıdım inşallah sende kurtulacaksın canım
2 ay var canım inşallah verirsin o zamana kadarInsallah canim mayis sonu ise baslayacagim bir 10 daha versem cok iyi olur
Insallah canim2 ay var canım inşallah verirsin o zamana kadar
Hayırlı akşamlar ❤Hayirli aksamlar güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?