Pıllanta mı minik taşlar, ben alyans bile kullanmayınca hiç anlamam takı tukaEki Görüntüle 2248955
gözümde kaldı bu yaww
Maşallah bizetopiğimiz trend konular arasına girmiş genşler
bende uzun süredir takmıyordum parmaklar şişince girmez olmuşlardı.Pıllanta mı minik taşlar, ben alyans bile kullanmayınca hiç anlamam takı tuka
topiğimiz trend konular arasına girmiş genşler
bende uzun süredir takmıyordum parmaklar şişince girmez olmuşlardı.
minik olanlar pırlanta 15 tane .mavi olan topaz taşı.çok para.3500 den 2500 e düşmüş veremem okadar parabakıp fotosuna seviyorum sadece i
Uzaktan sevmek aşkların en güzeliymişbende uzun süredir takmıyordum parmaklar şişince girmez olmuşlardı.
minik olanlar pırlanta 15 tane .mavi olan topaz taşı.çok para.3500 den 2500 e düşmüş veremem okadar parabakıp fotosuna seviyorum sadece i
dokunmak istiyorum benim olsun istiyorum ama aşkım platonik.onun haberi yok bendenUzaktan sevmek aşkların en güzeliymiş
ama abla vuruldum ben buna.kalbime gömeceğimSüpermiş aferin bize maşallah
Uzaktan sevmek daha sağlıklı herhaldebende öyle yapıyorum
ama abla vuruldum ben buna.kalbime gömeceğim
ayağımlada basacağım iyice çıkamasın.derine ha derineGöm bence toprağıda iyice at üstüne çıkamasın
ayağımlada basacağım iyice çıkamasın.derine ha derine
Ben hazırlanmaya başlayayım atölye ile ilgili işlerim var.
Şimdiden mutlu haftasonları diliyorum canlar.
-900 gitmiş kuzum, realim bitti ondan sanırım. Senin niye böyle az oldu, kaçamak var mıydı bu hafta ?
Kolay gelsin kuzum, işlerin rast gitsin. Öpüyorum çokBen hazırlanmaya başlayayım atölye ile ilgili işlerim var.
Şimdiden mutlu haftasonları diliyorum canlar.
Yok rahatsizlandim mercimekten dolayi daha dun sabah midemin indigoni hissettim-900 gitmiş kuzum, realim bitti ondan sanırım. Senin niye böyle az oldu, kaçamak var mıydı bu hafta ?
Mercimek baya şişiriyor, uzun zamandır tüketmiyorum.Yok rahatsizlandim mercimekten dolayi daha dun sabah midemin indigoni hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?