Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineSıra ben de dünden bu yana yatıyorum hasta oldum, bahar geldi herkes gibi o zıkkım virüsü kaptım
Merhaba canım nasılsın keyfin nasıl
makinan bozuldumuKızlar kendi kullanan, bir yakını kullanan, görmüş incelemiş olan var mı bu makineyi.
Bir arayış içindeyim kafayı buna taktım, aslında niyetim siemens di ama bu beni benden aldı.
Tabi pompilim çok gereksiz görüyor bilemedim aşık oldum ben
Eki Görüntüle 2250207 Eki Görüntüle 2250207
idare eder kuzum.sen nasılsın.görüşemedik çokMerhaba canım nasılsın keyfin nasıl
Çekmece be işe yarıyormuş acaba güzelmişKızlar kendi kullanan, bir yakını kullanan, görmüş incelemiş olan var mı bu makineyi.
Bir arayış içindeyim kafayı buna taktım, aslında niyetim siemens di ama bu beni benden aldı.
Çekmece be işe yarıyormuş acaba güzelmişKızlar kendi kullanan, bir yakını kullanan, görmüş incelemiş olan var mı bu makineyi.
Sözde çalışıyor ama bazen deterjan almaz, bazen su almaz, haznesi küçük, geçen hafta bir kaç adım attı yürümeyi öğreniyor sanırımmakinan bozuldumu
O bölüm hassas çamaşır içinmişÇekmece be işe yarıyormuş acaba güzelmiş
kurutmalı almak çok mantıklı bu durumda.Sözde çalışıyor ama bazen deterjan almaz, bazen su almaz, haznesi küçük, geçen hafta bir kaç adım attı yürümeyi öğreniyor sanırım
Genel kanaatim ne kadar alengirli o kadar vasattır o sebeple bilen duyan var mi merak ettimkurutmalı almak çok mantıklı bu durumda.
Aynen geldim çok yoğun oldu ev almış yürümüş çamaşır temizlik derken bugün oldu... Cumartesi detaylı temizlik yapıldı yardımcı aldım tüm ev indi kalktı ama çok şükür çok iyi oldu işe başlamadan önce salonun perdelerini değiştirdim bugün yarın yenisi gelir epey tuzlu oldu ama diğeri eskimişti ve diğer eve görevdi ölçüleri..... Şimdi çarşamba günü bekliyorum heyecanlaidare eder kuzum.sen nasılsın.görüşemedik çok
hayırlı olsun canım bende mutfağınkini değiştireceğim.nasıl bişey aldınAynen geldim çok yoğun oldu ev almış yürümüş çamaşır temizlik derken bugün oldu... Cumartesi detaylı temizlik yapıldı yardımcı aldım tüm ev indi kalktı ama çok şükür çok iyi oldu işe başlamadan önce salonun perdelerini değiştirdim bugün yarın yenisi gelir epey tuzlu oldu ama diğeri eskimişti ve diğer eve görevdi ölçüleri..... Şimdi çarşamba günü bekliyorum heyecanla
hepsiburada da yorumlara baktınmıGenel kanaatim ne kadar alengirli o kadar vasattır o sebeple bilen duyan var mi merak ettim
Örme tül imiş canım metresi 45tl idi toptancıdan aldım 25tl ye takılınca fotoğraf atarımhayırlı olsun canım bende mutfağınkini değiştireceğim.nasıl bişey aldın
Sözde çalışıyor ama bazen deterjan almaz, bazen su almaz, haznesi küçük, geçen hafta bir kaç adım attı yürümeyi öğreniyor sanırım
Birkaç yorum var olumlu onlardahepsiburada da yorumlara baktınmı
Bende kurutmalı düşünüyorum canımkurutmalı almak çok mantıklı bu durumda.
annem almıştı örme tül.hayırlı olsun canım.çok iyi almışsın.Örme tül imiş canım metresi 45tl idi toptancıdan aldım 25tl ye takılınca fotoğraf atarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?