Çok kullanışlı ımış deneyip göreceğizannem almıştı örme tül.hayırlı olsun canım.çok iyi almışsın.
menun olan çok arkadaş var kullanmasını bildikten sonra diyorlar sıkıntı yokÇok kullanışlı ımış deneyip göreceğiz
Benim de öyle yeni daha keşke alırken öyle alsaydık ama o zaman da borç harç ancak bunu aldık samsung almıştımbende kurutmalı istiyorum ama makinam daha taş gibi.olmadı seneye sade kurutmalı alayım diyorum oda dünya yer kaplıcak.ikisi beraber oluca iyide
Nasıl kullanılır ımış kimenun olan çok arkadaş var kullanmasını bildikten sonra diyorlar sıkıntı yok
ya kimi olumsuz yorum yazıyor ya çektiriyor vs falan fıstıkNasıl kullanılır ımış ki
menun olan çok arkadaş var kullanmasını bildikten sonra diyorlar sıkıntı yok
Şöyle ki mesela yıkama kapasitesi 8 kilo ama kurutma kapasitesi 5-6 felan oluyor ve hepsini kurutunca makineye zarar veriyor yada kurutmuyor diye duydum. Ayri almak daha saglikli diyorlar. Ben de kararsız kaldimNasıl kullanılır ımış ki
Aynen kardeşim de var içinden çıkartıp öyle yapıyo yoksa kurutmuyormuş havlu nevresim için çok iyi diyoŞöyle ki mesela yıkama kapasitesi 8 kilo ama kurutma kapasitesi 5-6 felan oluyor ve hepsini kurutunca makineye zarar veriyor yada kurutmuyor diye duydum. Ayri almak daha saglikli diyorlar. Ben de kararsız kaldim
onuda etiketledim diğer topiğe takılıyor sanırım oMinik de yok galiba bugün
Gördüm etikletleri de siteye gelmediler diye düşündümonuda etiketledim diğer topiğe takılıyor sanırım o
kuzum diyet topiğini açtık.yarın sabah kilo bildirimyle başlıyoruzgeldimmm...
aynen yoğundum @suhan
befer perdelerini marak ediyoreee
yapılınca çek koy akalım
ben de evime geçince yenileyim istiyorum inşaallah nasip olursa..
o bakımdan sürekli bakıyorum..
bir de ankastre set alcam.. onu da çok beğendim.. fikirlerinizi de almak isterim tabi..
hoşgeldinselamlar ben de geldim.. =)
hadi yaa.. ama ben nerede tartılacağım :)kuzum diyet topiğini açtık.yarın sabah kilo bildirimyle başlıyoruz
selam hoş geldin asmin :)selamlar ben de geldim.. =)
aciliyet arz ediyormuBundan istiyorum
Ama Arçelik takıntım var
Arçeliğin de bundan yok
Ne yapsam
hemen kendine baskül al kuzu.şoka a101 e falan sürekli geliyorhadi yaa.. ama ben nerede tartılacağım :)
hiç bir yerimde tartı yok ki ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?