biraz..aciliyet arz ediyormu
ya var da pili yok.. pil bulmam gerek .. baskülüm pek de güzel..hemen kendine baskül al kuzu.şoka a101 e falan sürekli geliyor
ben geçen pili 101de buldum.koduna bak yakınında varsa sor belki vardırya var da pili yok.. pil bulmam gerek .. baskülüm pek de güzel..
süper.. o vakit akşam bakayım.. var var çok yakın hem.. anlaştıkben geçen pili 101de buldum.koduna bak yakınında varsa sor belki vardır
hoşgeldin
seni deşeleyecez daha geçen pek bi dertliydin.araya kaynadı.yoğunluğun olmazsa yarın gel konuşalımsüper.. o vakit akşam bakayım.. var var çok yakın hem.. anlaştık
sen nasılsın..
du şu yeni topiğine bir göz atayım
selam hoş geldin asmin :)
Benim mutfak kökten değişmeli çok masraflı çokgeldimmm...
aynen yoğundum @suhan
befer perdelerini marak ediyoreee
yapılınca çek koy akalım
ben de evime geçince yenileyim istiyorum inşaallah nasip olursa..
o bakımdan sürekli bakıyorum..
bir de ankastre set alcam.. onu da çok beğendim.. fikirlerinizi de almak isterim tabi..
Al küçük yuvarlak olanlardan mıya var da pili yok.. pil bulmam gerek .. baskülüm pek de güzel..
olur rahat olabilirsem konuşalım..seni deşeleyecez daha geçen pek bi dertliydin.araya kaynadı.yoğunluğun olmazsa yarın gel konuşalım
bilmiyorum kiAl küçük yuvarlak olanlardan mı
Benim ki ondan hatta yeni bile olsa gevşek olduğu için çalışmıyordu arkasına kağıt parçası koydum çalıştıbilmiyorum ki
resim var mı doracım :)Franke nin bu model rustik takımı var canım ona da bakabilirsinharikamo
Bakayım nettenresim var mı doracım :)
Vestel ne kadar ki canımgördüm 11 - 12 milyar diyor bunlara
Gördüm şimdi vestel 3000 civarı sanırım fiyat çok uygunmuş arcelik olacak diye takılma benim çamaşır makinem arçelik markadan nefret ettirdi o derece kötü çıktı.gördüm 11 - 12 milyar diyor bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?