2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

bende de migren var benimki stres kaynaklı.canım sıkılsın yada ağlayayım direk tutuyor.üç gün sürüyor.viks sürüyorum ben haifletiyor

günaydın canım teşekkür ederim değişik durdu evin havası değişti.
şimdide işe geldim ordan bildiriyorum
şimdilik oturuyorum belli bir iş yok
sevindim senin adına bikaç güne oturur işler.nasıl ortam

ortam gergin benim izin dönüşü pek döneceğimi düşünmüyorlardı... kadın kadını gerçekten çekemiyor bi kez daha anladım . şimdi biri stajer dört hatun olduk burda izle gümbürtüyü...
yönetimle görüştünmü nasıl işliyor işler

gördümm... ne güzel durmuş tiril tiril.. darısı başıma ağustostan sonra nasip olursa ben de çeker eklerim resimlerini.. ama ben çok da sade sevmiyorum.. accık albenisi olacak.. hafif bir simli ya da modern bir farba olabilir karasız kaldım valla ben de.. bakalım..
canım benim iyi günler de kullanasınız.. güle güle eskisin tüllerin :*

teşekkür ederim canım. ben sade seviyorum ne kadar albesini var ise iş o kadar zorlaşıyor bence

sen dolabı düzenleyecektin ne yaptın canım
pazar günüm boştu bi bölümünü düzenledim çok parça ayıramadım.sezon geçişi bide sıkıntı oldu.kaldığım yerden devam.bu hafta sonu yine kendi odama çekmecelre vs dalacağım.mutfak dolaplarınada bahar temizliğinde çokta gözüm kesmiyor tek başına belki yardımcı alırım.temizlendikten sonra düzenlemesi daha kolay olur.bu arada balkonun biride elden geçti

Son düzenleme:
Ayy balkonntemizligi en ölümcül olab bide benim balkonu sağolsun güvercin kardeşler mahvediyor sen zoru başardın gerisi kolay

Ayy balkonntemizligi en ölümcül olab bide benim balkonu sağolsun güvercin kardeşler mahvediyor sen zoru başardın gerisi kolay
çalışınca herşey zor oluyor ya.hafta içi ne mümkün haftasonunada hepsine el atılamıyor

Dedim ki ben yokum bunlar geyiğin dibine vurmuşlardır
Naptınız tüm gün, dükkanı boş bırakmışsınız.

kullanılmayan cdleri ipe bağlayığ balkonuna as.. gerçekten çok işe yarıyor..
güvercinler önünden bile geçmiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…