2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Arkadaşlar ankarada olan var mı ?
Yeni gelin dramı yaşıyorum.EVlenip ailesinden ve tüm arkadaşlarından ayrılmış ve hic ortamı olmayan bir adet ben varımmmm tanışıp kaynasmak istiyorum yoksa bu günler gececek gibi degil

Huzurlarınızda benim fakirhane hanımlar yeni perdelerim evdeki mıknatısları taktım yenisi inşallah yarın gelecek hem salonumuz hem oturma odası olarak kullanıyorum

Eklentiler

• 20190326_172656.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 53
  • 20190326_172646.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 47
  • 20190326_172229.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 37
Huzurlarınızda benim fakirhane hanımlar yeni perdelerim evdeki mıknatısları taktım yenisi inşallah yarın gelecek hem salonumuz hem oturma odası olarak kullanıyorum
Güle güle kullan canım, desen hiç görünmemiş foto da ama sade zarif. Bende böyle sade severim

Bende de belli belirsiz çizgiler var, annem hiç sevmedi o kokoş sever bana zevksiz diyor
Bence hiç perde olmamalı ya ev en üst kat cephesi açık ohh ne rahat daha yatak odası ayı ini gibi kapkaranlık beyefendinib migreni var gün hafif aydınlanınca uykudu kaçıyor başı ağrıyo buraya özel perde dikildi ışık geçirmiyor öğlen gir gece sanırsın ışığı açıyorum sabah öğlen giyinirken

Ben de yatak odası haricinde sevmem perde ama 2. Kattayım ve site heryer bina.
Ayrıca kocana kızma migrenim var ve yatak odamda zifiri karanlık yapacak perdelerim var

Ben de yatak odası haricinde sevmem perde ama 2. Kattayım ve site heryer bina.
Ayrıca kocana kızma migrenim var ve yatak odamda zifiri karanlık yapacak perdelerim var
Çok zor bir durum valla ataklar da kendini kaybediyor nane yağı çok iyi geldi nane ruhu olarak satılıyor hafif ağrısı olunca sürüyorum geçiyor tavsiye ederim

Çok zor bir durum valla ataklar da kendini kaybediyor nane yağı çok iyi geldi nane ruhu olarak satılıyor hafif ağrısı olunca sürüyorum geçiyor tavsiye ederim
Lavanta yağı tavsiye ettiler o var bende de ama bir faydasını görmedim. Aklimda olsun canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…