Hobit benzetmesi çok iyiymiş aynen öyleAynı dert bende de var, 36-35,5-35 her daim değişiyor çünkü hobit ayakları gibi enli ve kısa
Güle güle kullan canım, desen hiç görünmemiş foto da ama sade zarif. Bende böyle sade severimHuzurlarınızda benim fakirhane hanımlar yeni perdelerim evdeki mıknatısları taktım yenisi inşallah yarın gelecek hem salonumuz hem oturma odası olarak kullanıyorum
Desen yok canım düz tül yakında da çekerim olmazsa kardesim başka ev sandım diyo bu kadar değişiyor demek kiGüle güle kullan canım, desen hiç görünmemiş foto da ama sade zarif. Bende böyle sade severim
Desen yoksa benim tülün tıpkısının aynısı sankiDesen yok canım düz tül yakında da çekerim olmazsa kardesim başka ev sandım diyo bu kadar değişiyor demek ki
Gereksiz geldi bana ne dersinMarabalar içinde konferans görüşmeler açılmış
Kazan kaynasın o haldeeeee
Yumuşak bir dokuya sahip ama küçük kare hiç desen yokDesen yoksa benim tülün tıpkısının aynısı sanki
Olsun bacım arada gıybet yaparız bizdeGereksiz geldi bana ne dersin
Bende de belli belirsiz çizgiler var, annem hiç sevmedi o kokoş sever bana zevksiz diyorYumuşak bir dokuya sahip ama küçük kare hiç desen yok
Bence hiç perde olmamalı ya ev en üst kat cephesi açık ohh ne rahat daha yatak odası ayı ini gibi kapkaranlık beyefendinib migreni var gün hafif aydınlanınca uykudu kaçıyor başı ağrıyo buraya özel perde dikildi ışık geçirmiyor öğlen gir gece sanırsın ışığı açıyorum sabah öğlen giyinirkenBende de belli belirsiz çizgiler var, annem hiç sevmedi o kokoş sever bana zevksiz diyor
Ben de yatak odası haricinde sevmem perde ama 2. Kattayım ve site heryer bina.Bence hiç perde olmamalı ya ev en üst kat cephesi açık ohh ne rahat daha yatak odası ayı ini gibi kapkaranlık beyefendinib migreni var gün hafif aydınlanınca uykudu kaçıyor başı ağrıyo buraya özel perde dikildi ışık geçirmiyor öğlen gir gece sanırsın ışığı açıyorum sabah öğlen giyinirken
Çok zor bir durum valla ataklar da kendini kaybediyor nane yağı çok iyi geldi nane ruhu olarak satılıyor hafif ağrısı olunca sürüyorum geçiyor tavsiye ederimBen de yatak odası haricinde sevmem perde ama 2. Kattayım ve site heryer bina.
Ayrıca kocana kızma migrenim var ve yatak odamda zifiri karanlık yapacak perdelerim var
Lavanta yağı tavsiye ettiler o var bende de ama bir faydasını görmedim. Aklimda olsun canım sağolÇok zor bir durum valla ataklar da kendini kaybediyor nane yağı çok iyi geldi nane ruhu olarak satılıyor hafif ağrısı olunca sürüyorum geçiyor tavsiye ederim
Bir arkadaş nane yiyor dal dal oda ona iyi geliyormuş... Seni ne tetikliyor bir arkadaşı çikolata birini portakal eşimi stres ve alkol çok etkiliyorLavanta yağı tavsiye ettiler o var bende de ama bir faydasını görmedim. Aklimda olsun canım sağol
Bu elimde ki meret tetikliyor ve stresBir arkadaş nane yiyor dal dal oda ona iyi geliyormuş... Seni ne tetikliyor bir arkadaşı çikolata birini portakal eşimi stres ve alkol çok etkiliyor
Dikkat etmek gerek vallahi ben iznini istesem olur mu uyumaya çalışayımBu elimde ki meret tetikliyor ve stres
Iyi geceler, işin de hayırlı olsunDikkat etmek gerek vallahi ben iznini istesem olur mu uyumaya çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?